Cietā Diska Converter SATA Lai PATA 3.5 IDE Uz SATA HDD Adapteris Atbalsta WIN XP/WIN/WIN8 32bit/64bit Savietojams ar Ultra ATA133

0 Atsauksmes


  • €2.61

  • €5.21

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un militāro adresi.

Spānijas pircēju uzmanību:

ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 35/38.

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.

3.5 IDE Uz SATA CD-ROM Converter Karte SATA Lai PATA Cieto Disku Converter 1,5 Gb/s Atbalsts, WIN XP/WIN/WIN8 32bit/64bit Klēpjdatoru

Motīvs:

1.SATA uz parallel ATA: Šī 3.5 IDE uz SATA HDD adapteris ir paredzēti, lai jūs varētu konvertēt starp SATA un PATA, padarot to vieglāk izmantot dažāda veida cietos diskus un ierīcēm.

2.Atbilst ATA/ATAPI-6 specifikācija: IDE, SATA cieto disku converter kartes atbilst ATA/ATAPI-6 specifikāciju, nodrošinot savietojamību ar plašu IDE un SATA ierīcēm.

3.Saderīgs ar Ultra ATA133: Šī SSD stāvvadu karte ir saderīga ar Ultra ATA133, kas ļauj jums pārsūtīt datus lielā ātrumā, un nodrošināt to efektīvu darbību.

4. Saderīgs ar Serial ATA 1.0: IDE cieto disku adaptera karti atbilst versija 1.0 Serial ATA) specifikācija, kas uzlabo tās saderības un daudzpusību ar citām ierīcēm.

5.Ātrgaitas datu pārraides ātrums: Ar ātrgaitas datu pārraides ātrumu līdz 1,5 Gb/s (150MB/s), šī 3.5 IDE uz SATA HDD, CD-ROM converter karte nodrošina ātru un efektīvu datu pārsūtīšana bez lag vai kavēšanās.Tā ir saderīga gan ar 3,5 collu IDE cieto disku un 5.25 collu ATA/ATAPI ierīcēm.Nav draivera instalēšana ir vajadzīga, lai viegli un ērti lietot.

Specifikācija:

Modeļa Numurs: HDD Adapteris Karte

Pieteikums: Izmanto IDE (PATA interfeisu) cieto disku uz SATA interfeisu mātesplati

Izmēri (LxW): Par 60x22mm/2.36x0.86in

Atbalsta WIN XP/WIN7/WIN8 32bit/64bit

Krāsa: zila

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x IDE Uz SATA HDD Adapteris Karte

1 x 4-pin Kabelis

[relateproductdetail/]

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: HDD Adapteris Karte
  • Veids: Kabeļa Adapteris

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs