M. 2 NVME Cietā Diska Converter 10Gbps Gen 2 Pārvērst Kartes Plug and Play SSD USB Kartes Adapteris Samsung WD Black Intel SSD NVME

0 Atsauksmes


  • €4.53

  • €10.08

M. 2 NVME Cietā Diska Converter 10Gbps Gen 2 Pārvērst Kartes Plug and Play SSD USB Kartes Adapteris Samsung WD Black Intel SSD NVME

Motīvs:

1. M. 2 NVME SSD USB Adapteris: Viegli savienot jūsu M. 2 NVME SSD pie jebkura USB porta ar šo pārvērst kartes.Nav nepieciešami kabeļi vai papildus piederumiem.Izbaudiet ērtības, izmantojot savu portatīvo SSD, kur jums iet.Ar ātrgaitas 10Gbps USB 3.1 Gen 2 tiltu čipu, šis adapteris nodrošina ātru ielādi un backup jūsu datus.Pieredzes ātru pārsūtīšanas ātrumu, kas ļauj jums, lai efektīvi darbotos un ietaupītu laiku.

2. Plug and Play: SSD adapteris nodrošina karstā tapām un ir gatava izmantot bez draiveru instalēšanas.Vienkārši pievienojiet jūsu M. 2 NVME SSD, un tas uzreiz atpazīt pēc jūsu sistēmas.Izbaudiet nevainojamu savienojumu, un bezšuvju integrāciju.

3. Plaša Savienojamība: paredzēta, lai atbalstītu tautas M. 2 NVME SSD, piemēram, Samsung 970 sēriju, 960 sērija, WD Black, Intel, un Būtiski NVME SSD.Šī stāvvadu valdes piedāvā daudzpusību un saderība, tāpēc tas ir piemērots dažādiem SSD modeļiem.

4. Atraisīt Savu SSD Potenciālu: Atšķirībā no tradicionālajiem novietnes, šī cietā diska converter ļauj jūsu SSD, lai veiktu savu potenciālu, bez ierobežojumiem sprostā.Baudīt maksimālo ātrumu un veiktspēju, kas savu SSD spēj nodrošināt.

5. Jauda-Efektīva Konstrukcija: SSD converter izmanto zemas strāvas tehnoloģijas, lai taupītu enerģiju.Ja nav lasīt/rakstīt aktivitātes ietvaros 10 minūtes, adapteris automātiski pilnvaras pie SSD, paplašināt tās darbību un optimizējot elektroenerģijas patēriņu.

Specifikācija:

Sertifikācija: NAV

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Tips: Cietā Diska Adapteri,

Modeļa Numurs: SSD diska Adapteri,

Izmērs: 11x2.2cm/4.3x0.8inch

Protokols: NVME vienu protokolu

Materiāls: PCB

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Adapteris Karte

1 x Skrūvgriezi

  • Zīmola Nosaukums: Maiwo
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: ssd diska adapteri,
  • Veids: Cietā Diska Adapteri,

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs