Noņemams Hotend 3D Druka - Rūdīta Tērauda Uzgalis, Keramikas , Thermistor, Aizsargājošu Uzmavu, 500℃ Upgra

0 Atsauksmes


  • €21.32

  • €31.35

Funkcijas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Modernizētas, lai izturētu 500℃ drukāšanai, šī 3D printeri, hotend par Bambu Lab X1 P1P funkcijas, noņemams X1-Oglekļa combo hotend un rūdītā tērauda CHT misiņa uzgali, nodrošinot augstas temperatūras pretestību un ātri siltuma vadītspēju.

Ar hroma-cirkonija niķeļa pārklājuma , apkures bloks ir izturīgs un ekonomisks, bet disassemblable radiatoru un siltuma pārtraukumu samazināt lietošanas izmaksas. , palielinājās pakāpiena virsmas, apakšā rīkles novērš nokrist un noplūdes.

Paredzētas 3D drukāšanas entuziasti un profesionāļi, tas hotend ir ideāli piemērots tiem, kuriem nepieciešama augsta temperatūra drukāšanas spējas un .

Vai jūs, veidojot sarežģītu modeļu vai prototipu rūpnieciskai izmantošanai, tas hotend nodrošina uzticamu un efektīvu drukas darbību.

Jaunināt jūsu 3D printeri, kas ar šo universāls un izturīgs hotend un izbaudīt augstas kvalitātes drukas rezultātus, kā nekad agrāk.

Specifikācijas:

Materiāls: Hroma Niķeļa Apšuvuma

Tips: Keramikas Sildīšanas Plati + Thermistor + 2 Silikona, Rūdīta Tērauda Uzgalis Karstā Beigām + 2 0.4 Sprauslām(nav obligāts)

Komplektā Ietilpst:

1 x Hotend

Piezīme:

Sprauslas bija atjaunota, kas var neatbilst sākotnējam hotend un tas nestrādās ar 3rd party sprauslas.Ar noņemamu uzgali, kas var aizstāt viegli, Ietaupīt laiku.

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: 7HH305893
  • Vienuma Tips: Komplekts, Hotend

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs