PHANTEKS VGPUKT 4.0 Vertikālais Turētājs ar PCI-E 4.0 X16 Adaptera Kabelis, Grafikas Karti Leņķis ATX Gadījumā, Datoru Piederumi Komplekts

0 Atsauksmes


  • €57.52

  • €119.84

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un militāro adresi.Bet jūs varat izvēlēties kuģis no Ķīnas.

Spānijas pircēju uzmanību:

Ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 35/38.

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.Bet jūs varat izvēlēties kuģis no Ķīnas

PHANTEKS VGPUKT 4.0 7x PCI Slota Grafikas Kartes Turētājs ar PCI-E 4.0 X16 Adaptera Kabelis Video Kartes Mount Atbalsta Datoru Accessoriesm Komplekts

Motīvs:

1. PCI-E 4.0 grafikas karte ir uzstādīta vertikāli.PCle4.0 stieples, 220mm ilgi, 90 grādu vertikālu adaptera kabeli, atbalsta uzstādīšanu PCI-E interfeisu mainboard versija 4.0/5.0, bez atkļūdošanas, gatavs lietošanai; Tā atbalsta leju saderība, atbalsta montāža, visu marku video kartes zem 3 sloti, un nodrošina vertikālo uzstādīšana PCle4.0 video kartes visos virzienos.Tas ir ieteicams, lai izmantot to ar G500A dzidri balts šasijas (šo preci nav iekļauta šasijas/motherboard).

2. Augsta stabilitāte PCI-E slots.PC+ABS materiāls tiek izmantota, lai aizsargātu bruņas, ar augstu izturību, nodrošina fiksācijas spēku, video kartes, un novērstu video karti no zilā ekrāna, un citas problēmas.Četrās kārtās, no M6 zemu zaudējumu plātnes, kas tiek izmantoti zelta pārklāšanas procesu, lai veicinātu plug dzīves produkta un nodrošinātu labu produktu veiktspēju.

3. Atbalsta 7+slots šasijas izplešanās vertikālā video kartes.Atbalsts uzstādīšana ATX šasija ar 7 PCI slots, un izmantojiet turētājs uzstādīšanai.Grafikas karte ir lielākas telpas no stikla, un gaisa dzesēšanas kanālu ir labāk. (Tas ir nepieciešams, lai novērstu visas PCI joslā grafikas karte.Balsteņa montāža ir tālāk no stikla nekā vispārējā vertikālā uzstādīšana, un gaisa dzesēšanas kanālu ir labāk).Gadījumā, ja mazo un vidējo tornis var instalēt arī ar 4090 bieza video karti, izmantojot cieto montāžas video karti, lai atrisinātu problēmu, ka 4090 video karte ir pārāk plaša, lai uzstāda. (4090 video karte: garums: 280-367mm/11.02-14.48 jo, platums: 140-166mm/5.51-6.54 jo, biezums: 71-78mm/2.8-3.07 gadā).

4. Nostiprinātu savienojumu.Aizsargātu enhanced protection dizains ar PHANTEKS logo uzdrukāts uz abām pusēm, palielinātu izturību savienojumu ar mātesplatē, un izvairītos no kritums pārraides ātrums.Kabelis ir paredzēts ar EMI aizsardzība, kas nav ietekmes uz pārraides ātrums.Ar double-layer, dzīvoklis un salokāma konstrukcija ir pieņemts, kas ir priekšrocības viegls svars, laba elastība, stipru noturību, utt., un ir ērta kabeļu pārvaldība.

5. Pasargāt galvenās valdes grafikas karti no deformācijas un bojājumiem.Galvenā struktūra, video kartes turētājs ir izgatavots no 0.8 mm bieza plāksne, kas ir stingra un cieta; Ja displejā kartes tiek uzstādīta horizontāli, mātesplates kartes slots un displeja kartes tiks deformēta, lai zināmā mērā uz ilgu laiku.Tas ne tikai iznīcina izskatu grafisko karti, bet arī nopietni ietekmē atbilstību pamatplates nomaiņa grafikas karte.Vertikāla uzstādīšana grafikas karte efektīvi maina sagging fiziskās deformācijas grafisko karti un mātesplati.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Modeļa Numurs: Video Kartes Atbalsts

Atbalsta Gadījumā Modelis: ATX

Modelis: VGPUKT4.0

Krāsa: Balta

Materiāls: Metāls + ABS

Gadījumā, video karšu veidiem: Atbalsts vertikālā montāža, visu marku video kartes

Gadījumā šasijas tips: 7 X PCI slots šasijas (ņemiet vērā, ka viss PCI slota kronšteinu jāizņem pirms uzstādīšanas).To nodrošina vertikālās uzstādīšana PCle4.0 grafikas kartes visos virzienos un uz leju saderība

Izmērs: aptuveni 16.5x6.5x5.5cm/6.5x2.56x2.17 collu

Stieples garums: 220mm/8.66 gadā

Svars: 470g

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Turētājs

1 X Adapter Cable Kit

  • Veids: PCI-E Stāvvada
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: Video Kartes Atbalsts

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs