Mini USB Adapteri Portatīvo USB Adapteri un Uztvērējs, Raidītājs Ārējās Zema Latentuma Bluetooth saderīgu Android Tablete, Tālruni/

0 Atsauksmes


  • €2.91

  • €5.83

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un militāro adresi.

Spānijas pircēju uzmanību:

ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 35/38.

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.

Ārējās Mini USB Adapteri Portatīvo USB Adapteri un Uztvērējs, Raidītājs Zema Latentuma Bluetooth saderīgu Windows Sistēmas Datoru

Motīvs:

1. Detalizēti Displejs: PCB zelta plāksne, labāk sazināties, stabils barošanas/keramikas plāksteris antena, ilgāku attālumu, labāku sniegumu/ultra-augstas veiktspējas mikroshēmu, zemas aiztures, mini izskatu.

2. Saprast, Bluetooth saderīgas Funkcijas: atrisināta problēma, kas datoram nav Bluetooth-saderīgas, vai datorā ir zemākas, ar Bluetooth saderīgi konfigurācijas.Bluetooth saderīgu 2.0/3.0/4.0/5.0 un citas versijas ir atbalstīts.

3. Pilnīga Saderība: Win7/8/8.1/10/11 sistēma, Win8, vai virs disks-bezmaksas, Win8 ielāde vadītāja izmantojot sistēmu saiti, neatbalsta Apple sistēmu.

4. Viegli lietojams: Automātiskā atmiņas, flash atpakaļ savienojums, Bluetooth saderīgu adapteris automātiski noteiktu saikni pēc tam, kad pirmajā pārī.Vairākas ierīces ir savienotas, tajā pašā laikā, un līdz 7 Bluetooth saderīgas ierīces var pievienot tajā pašā laikā, saglabājot USB interfeiss atrašanās vieta un atbilst dažādām lietotāju vajadzībām.

5. Piemērojamo Aprīkojums: Windows sistēmas datoru, Android planšetdatoru/mobilo telefonu, Bluetooth saderīgu tastatūru, Bluetooth saderīgu ierīci, Bluetooth saderīgas austiņas, audio, printeri, spēle rokturi.

Specifikācija:

Krāsa: melna

Materiāls: alumīnija sakausējuma, cinka sakausējums, ABS

Bruto svars: 10g

Produkta izmērs: par 14.83 * 14 * 5.3 mm/0.58 * 0.55 * 0.20 collas

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Adapteris

[relateproductdetail/]

  • Veids: Adaptera Kabeli
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: Essager USB Bluetooth Adapteris

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs