3pcs Portatīvo Mīksto Sērfošanas Dēļa Spuru Komplekts Viegls, Mīksts Sērfot Fin Asti Bradāt Valdes Montāžas Komplekts Sērfošanas Piederumi

0 Atsauksmes


  • €14.42

  • €29.44

3pcs Mīksto Sērfinga Fin Portatīvo Mīksto Sērfošanas Dēļa Spuru Komplekts Viegla Astes Bradāt Valdes Montāžas Komplekts Vējdēlis Softboard

Motīvs:

1. 3-Gabals Mīksto Fin Komplekts: Šis vējdēlis piederumu komplekts ietver trīs augstas veiktspējas mīksto spuras, kas nodrošina izcilu kontroli, ātruma un manevrēšanas spējas, kamēr sērfošanu.

2. Izturīgs un Elastīgs: Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, šie mīksto spuras ir elastīgs, izturīgs un izturīgs pret nodilumu, nodrošinot ilgstošu veiktspēju un uzticamību.

3. Viegls un Pārnēsājamo: Sver tikai dažas unces, šie mīksto spuras ir viegli veikt apkārt, un to var ātri savienots vai atdalīties no sērfa dēļa ar minimālu piepūli.

4. Uzlabota Sērfošanas: Viegli uzstādīt uz jūsu mīksto vējdēlis, šīs spuras nodrošina labāku stabilitāti un kontroli pār jūsu kuģa, kas ļauj jums braukt viļņi ar lielāku precizitāti un uzticību.

5. Ideāli piemērots Strong Sērfotājiem: paredzēta pieredzējušiem sērfotājiem, kam patīk paplašināt savas robežas un norāva iespaidīgs manevriem, šie mīksto spuras ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas maksimāli palielināt savu sērfošanas potenciālu un izmantot savas prasmes uz nākamo līmeni.

Specifikācija:

Materiāls: Augstas kvalitātes mīkstas gumijas TPR

Krāsu (pēc izvēles): melna/zila

Izmērs: 14.5 cm/5.71 gadā * 12.2 cm/4.80 gadā (sīki izmēri (kā parādīts attēlā)

Caurumu centru attālums: 9.5 cm/3.74 gadā

Skrūvju garums diametrs: 5.2 cm/2.05 gadā * 0.9 cm/0.35 gadā

Svars: 500 g/komplekts

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3 x astes stūres

6 x skrūves

1 x plastmasas bloķēšanas plate

vai

3 x astes stūres

6 x skrūves

  • Veids: Sērfinga
  • Modeļa Numurs: Mīksto Sērfot Fin
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: APWIKOGER

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs