Tīkla Kabeļu Sadalītājs RJ45 Gigabit Tīkla Slēdzi, Tīkla Slēdzi, Sviras Ārējā Tīkla Komutatoru Sadalītāja Desktop TV Kastē

0 Atsauksmes


  • €10.66

  • €15.67

Gigabit Tīkla Slēdzis 1 Līdz 2 RJ45 Slēdzis 1000Mbps Tīkla Slēdzi, Sviras Ārējā Tīkla Komutatoru Sadalītāja Desktop TV Kastē

Motīvs:

1. No 1 līdz 2 Porti: Šis tīkla kabeļu sadalītājs ļauj vienlaicīgi pieslēgt savu maršrutētāju vai Ethernet slēdzis ar diviem dažādiem tīkliem.No 1 līdz 2 izejas dizainu šo Ethernet kabeļu sadalītājs ir ideāls atrisināt savienojuma problēmas, ko izraisa ierobežota vadu.Tas kalpo kā vienkāršs vēl efektīvu tīkla izplatītājs, kas palīdz jums paplašināt jūsu tīkla ostām.Tas ir aprīkots ar iekļauto USB kabeli, un atbalsta koplietošanas viena Ethernet līnijas starp diviem datoriem.

2. 1000Mbps Tīkla Izplatītājs: Ar maksimālo pārraides ātrumu 1000Mbps, tas gigabit tīkla slēdzi, kas piedāvā ātru datu pārraides ātrumu.Tas ir ideāli piemērots situācijās, kad ātri un efektīvi pārsūtīt lielu datu apjomu ir nepieciešams.Piezīme: ātruma datu minēts, ir maksimālā vērtība mikroshēmu komplekts, un faktiskais ātrums ir atkarīgs no pievienotajām ierīcēm.

3. Gigabit Ethernet tīkla Sadalītājs: kas Raksturo vienu ieejas portu un divas izejas porti, tas RJ45 slēdzi ļauj viegli paplašināt jūsu tīkla portus, veicinot to pieejamību un elastību.Tas ļauj jums pieslēgt vairākas ierīces ar tīklu, neizmantojot ieguldīt dārgas tīkla aparatūra.

4. Plug and Play: Powered by USB kabeli, šī tīkla pārslēgtu selektora nav nepieciešama papildu programmatūra vai draiveru uzstādīšana.Tas nodrošina nevainojamu uzstādīšanas un nodrošina tūlītēju savienojumu ierīces.

5. Plaša Savienojamība: Šī ārējā tīkla komutatoru sadalītājs ir savienojams ar visām ierīcēm ar RJ45 porti, tostarp maršrutētāji, platjoslas modemi, TV kastēs, datori, klēpjdatori, un citām tīkla ierīcēm.Tās stilīgs un kompakts dizains padara to viegli pārnēsāt un pārvietot no vienas vietas uz citu.Jūs varat ievietot šo mazo interneta kabeļu tīkla paplašinātājs jebkur, neaizņemot daudz vietas, nesamazinot tās veiktspēju.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Modeļa Numurs: RJ45 Ethernet Switch

Sertifikācija: NAV

Slēdža Tips: Gigabit Switch

Barošanas avots: USB 5V C

Maksimālais ātrums: 1000Mbps

Materiāls: Plastmasas apvalks

Lietošanas Režīms: 1 no 2

Produkta izmērs: 50.00x50.00x17.50mm/1.97x1.97x0.69inch

Maisiņš Izmērs: 200x120x20mm/7.87x4.72x0.79inch

Bruto svars: 65g

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Tīkla Kabelis Sadalītājs

  • Modeļa Numurs: Tīkla Kabeļu Sadalītājs
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Strāvas Sadalītāji
  • Zīmola Nosaukums: ALLOYSEED

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs