Razer Tartarus v2 Spēļu Tastatūra: Mecha-Membrānas Taustiņu Slēdžiem Pielāgojama Chroma RGB Apgaismojums Programmējams Makro

0 Atsauksmes


  • €853.30

  • €1 219.01

modname=ckeditor Par šo preci

Augstas Veiktspējas Mecha-Membrānas Slēdži: Nodrošina taustes atsauksmes mehānisko atslēgu nospiediet uz ērtu, mīkstas, polsterētas, membrānas, gumijas dome slēdzis piemērots spēļu.Analog Funkcionalitāte: Nē

32 Mecha-Membrānas Taustiņus, lai Iegūtu Hotkeys un Darbības: Ideāls spēļu vai integrējot radošo darbplūsmas ar pilnībā programmējami taustiņi

Thumbpad, lai Uzlabotu Kustību Kontrole: 8-virzienu thumbpad ļauj vairākas fiziskas kontroles konsoli, kas orientēta uz spēlētājiem un vairāk ergonomisks pieredze

Pilnībā Programmējams Makro: Razer Hypershift ļauj, lai visas atslēgas un nospiežot taustiņu kombinācijas, lai jākartē, lai izpildīt sarežģītas komandas

Galvenais Personalizācija & Spēļu Iegremdēšanas ar Razer Chroma: Pilnībā sinhronizē ar tautas spēles, Razer aparatūras, Philips Hue un zvejas rīku no 30 plus partneriem; atbalsta 16 8 miljoni krāsu uz individuāli izgaismoti taustiņi

BEZGALĪGS KOMANDAS.BEZGALU

IESPĒJAS.

Kad esat centrā kaujas, tas ir ļoti svarīgi darīt visu, sākot no burvestības, lai aktivizētu prasmes flash.Ar Razer Tartarus V2, jūs varat saistīt komandas un prasmes, kā arī aktivizēt tos uzreiz-visi palmu jūsu puses.

VISU JAUNO RAZER™ MECHA-MEMBRĀNAS

Atbilst labāko no abām pasaulēm.Razer Tartarus V2 apvieno mīkstajiem spilveniem pieskārienu membrānu gumijas dome ar izteiksmīgu reljefu noklikšķiniet uz mehānisku slēdzi.Katram taustiņam ir nobraukts vidus augstums acumirklīga reakcija.Tagad jūs varat komandu, ātrāk nekā jebkad agrāk.

ATKLĀT KLAVIATŪRAS RAZER

IEVIEŠOT RAZER ATSLĒGAS SLĒDZIS

TEHNOLOĢIJA

Razer Slēdži stāvēt avangardā tastatūru, tehnoloģiju un jauninājumu jomā.Kopš radīt mūsu pašu mehānisko spēļu slēdži 2014. gadā, mēs turpinājām, lai pilnveidotu un izstrādātu dažādus slēdžus, lai atbilstu katra spēlētājs un viņa vajadzībām.Šodien mums ir universāls, line-up, kas lepojas ar visu, sākot no pilnvērtīgs mehānisks slēdzis uz mecha-membrānas hibrīds.

RAZER MEHĀNISKIE SLĒDŽI

Ir daudz iemeslu, kāpēc Razer Mehāniskie Slēdži stāvēt līgas to pašu.Bet vissvarīgākais ir tas, kā tie ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu īpašas vajadzības gamers.Rūpīgi jāpārbauda un jāapstiprina esports sportisti, saskaņā ar stingrākajiem nosacījumiem, visi mūsu slēdži iezīme optimizēta darbības punktus par ātru rīcību un 80 miljoni taustiņsitienu izturību.Viss, kas jums jādara, ir koncentrēties uz savu spēli.

KĀ MEHĀNISKS SLĒDZIS DARBI

Kad jūs nospiediet taustiņu a, kātiņš dodas uz leju, nospiežot pavasara līdz slēdzis ir aktivizēts un jūsu rīcība ir iedarbināt.Atšķirībā palaist-of-the-mill klaviatūras, nav, dome komprese-rezultātā katra taustiņa nospiešanas tiek ātrāk un precīzāk.Pēc atbrīvošanas, pavasaris atlec atpakaļ tās sākotnējā stāvoklī, tādējādi sākotnējo taustiņu.

VISU JAUNO RAZER™ MECHA-MEMBRĀNAS

Ja jums patīk komforts tradicionālo membrānu klaviatūra, bet atšķirīgs tactility mehāniskās slēdži, tas viens ir par jums.

Ieviešot ideālu membrānu gumijas kupoli un mehāniskie slēdži.Revolucionārs patentu gaidot Razer Mecha-Membrāna, kas apvieno labāko no abām pasaulēm, ko sniedz mīkstu spilveniem touch spēļu komfortu, kopā ar izteiksmīgu reljefu noklikšķiniet vidū-augstums keycap iedarbināšanas neticami ātrumu.

32 ATSLĒGAS.

GALĪGĀ KONTROLE.

Apgādāt sevi ar pilnu arsenālu 32 pilnībā programmējami taustiņi prasmes, karstie taustiņi, un makro labi pie jūsu rokai.8-virzienu thumbpad var arī izmantot, lai viegli pārvietoties vai lai paplašinātu komandu.

IZGATAVOTS, LAI PERFEKTI ATBILSTU JŪSU PUSES

Pateicoties uzlaboto ergonomiku, jūs jūtaties nekas, bet ērti ietilpināt, vai tu esi spēļu uz stundu vai desmit.Nāk ar noņemamu plaukstu balsts ar divām regulējamām pozīcijām, lai atbilstu jūsu vēlamo leņķi komfortu.

  • Apgaismojums Tips: daudzkrāsains
  • Zīmola Nosaukums: Razer
  • Pieteikums: Rakstāmgalda
  • Rokas Atbalsts: No
  • Tastatūra Standarta: Mini Tastatūru
  • Valodas: Angļu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Interfeisa Tips: USB
  • Veids: Ar VADU
  • Operācija Stils: MEMBRĀNU
  • Stils: STANDARTA, STANDARTA, Mini
  • Iepakojums: Jā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs