Ziemassvētku Vīna Pudeles Dekoratīvā Vāciņa Sejas Lelle Vīna Pudele Ziemassvētku Vecīša cepure Pudeli Somas Puse Galdi Ornaments

0 Atsauksmes


  • €1.91

  • €2.45

Produkta Apraksts:

Nosaukums: Ziemassvētku Anonīma Bērnu Vīna Pudele Komplekts 1gb

Izmērs:36*13*2CM

Materiāls: flaneļa + seģene + mākslīgā vilna

Svars: 0.029 KG

Iepakojums: Viena OPP maisā

Motīvs:

Gudrs un unikālu dizainu - Vīna pudeles vāciņu piedurknēm ir labi izstrādātas, tās brīnumus, aizstājot garlaicīgi vīna etiķetēm.

Tās padara jūs smaids, viņi ir smieklīgi izskatās, un viņi lieliski celt Ziemassvētku un uzmundrinoša jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par Ziemassvētku Svarīgi, Ziemassvētku rotājumi, vīna: Ar šo pudeli somas, jūs varat izmantot tos, lai wrap vīnu, veikalā konfektes vai citas dāvanas.

Tas ir klasiskās Ziemassvētku krāsas.Klp dos bagāti Ziemassvētki atmosfēra, ideāls Ziemassvētku galda dekorēšana.

Kā Ziemassvētku rotājumi, tas ir ideāls dekorēšanai mājām, birojiem, viesnīcām, skolām, u.tml.Tas ir bijis grūts gads, un tas personalizētu Ziemassvētku rotājumi var celt smaidu uz jūsu ģimenei un draugiem.Ziemassvētku vīna maisi ir ne tikai rotājums, bet arī sava veida aizsardzību.Tā ir lieliska dāvana ikvienam.

Ideāli atbilst uz Ziemassvētkiem, izsmalcinātu Ziemassvētku dāvanas un aksesuāri.

Baudīt neparastu ChristmasWashable un atkārtoti: Šie vāki ir izgatavoti no flaneļa, mīksta un maiga un neizbalē, ja vien tās ir labi saglabājušās.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Materiāls: nav austs audums
  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Šampanieša Pudeles Vāciņu

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs