Matu Ķērējs Dušas Drenāžas Vāciņu Izturīgs Silikona Matu Aizbāzni 2 GAB. Viegli Uzstādīt Un Tīru Tērps Vannas istaba Vannas Virtuves

0 Atsauksmes


  • €3.80

  • €7.59

Apraksts:

Silikona materiāla un spēcīgu piesūcekni dizainu, var ātri drenāžas, filtru piemaisījumiem, novērstu smaku, ir viegli tīrāmas un atkārtoti, tas ir labs palīgs mājas tīrīšanai.

Funkcijas:

1.Silikona materiālu var viegli tīrīt un izmantot atkārtoti.

2.Spēcīgu piesūcekni dizainu, var ātri drenāžas, filtru piemaisījumiem, novērstu smaku.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Drenāžas Matu Ķērējs

Materiāls: TPR

Krāsa: balta, zila

Svars: aptuveni 38g

Produkta izmērs: par 14.5*14.5*0.2 cm\5.7*5.7*0.1 JO

Iepakojuma Saraksts:

2*Izlietne filtrs

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Silikona Materiāli] aicina: Drenāžas Matu Ķērējs ir izgatavoti no silikona, kas ir mīksta un nav viegli deformēties, un rūsu, kas var novērst kanalizācijas nosprostojumu un padara dzīves vidi tīru.

2.【Piesūcekni Dizaina] aicina: Matu Ķērējs piesūcekņus ir paredzēts uz četriem stūriem no dušas drenāžas caurules matu paplašinātāju, un ir pazīmes spēcīga iesūkšanas, anti-slīdēšanas un novērstu to nomazgāja ar ūdeni.

3.【Tīra Viegli] aicina: Dušas Drenāžas Matu Ķērējs ir viegli-skalošana silikona vielas un piesūcekni dizainu uzlabotu tīrīšanas efektivitāti un lietošanas ērtumu.

4.【Plaši Piemērojama] aicina: Matu Ķērējs Dušas Plūsmu Segums ir vienmērīgi izvietoti noplūdes caurumi apakšā, kas ļauj ūdenim notecēt ātri atlūzām, lai filtrētu un smakas, no kuriem jāizvairās.Tas ir bieži izmanto virtuvēs, veļas mazgāšana, un citi kanalizāciju.

5.【Lieliskas Dāvanas] aicina: Drenāžas Aizsargs Duša ir lieliska svētku dāvana draugiem, ģimenei un kolēģiem, jo tas nāk zilā un baltā, ir funkcionāls, un padara tīrīšanu laimīgāki.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs