Universāls Velosipēda Ātri Atbrīvot Sviru MTB Kalnu Velosipēds Atpakaļ Aizmugurējo Riteņu Riepu Quick Release Iesmi Velo Piederumi 1/2gab

0 Atsauksmes


  • €0.99

  • €1.94

Universāls Velosipēda Ātri Atbrīvot Iesms Daļa Ultralight, lai Treneris Velosipēds Riteņbraukšana Atpakaļ Aizmugurējo Riteņu Riepu Quick Release Iesms Daļa

Motīvs:

1. Plašu Pieteikumi: Šī quick-release iesms ir piemērots velo trenažieri, kalnu velosipēdi, kā arī citu veidu velosipēdiem.

2. Izturīga un Droša: round head dizains šīs ātrās atbrīvošanas iesms padara to par saderīgu ar lielāko velo trenažieri tirgū, vienlaikus nodrošinot uzticamu fiksāciju.

3. Izturīgs: Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas ātri atbrīvot iesms ir izturīga un ilgi kalpo, ietaupot jūsu laiku un naudu, uz rezerves daļām.

4. Ērti Lietot: Ar ātrās atbrīvošanas dizains ļauj viegli uzstādīšana un noņemšana no jūsu velosipēdu, samazinot laiku, kas nepieciešams, lai setup un padarot to ērtāk pārvadāt un uzglabāt.

5. Stabilu Sniegumu: Izmantojot šo quick-release iesms nodrošina, ka jūsu velosipēds paliek droši nostiprinātiem pie riteņbraukšanas treneris, uzlabot stabilitāti un drošību jūsu braukt.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Lietošana: Kalnu Velosipēdi

Materiāls: Tērauds

Modeļa Numurs: Quick Release Iesms Daļa

Produkta krāsa: Sudraba

Produkta struktūra izmērs: aptuveni 190mm (7.48 gadā) x 19mm (0.75 gadā) x 19mm (0.75 gadā)

Neto svars produktam: aptuveni 101g

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Ātri Atbrīvot Iesms

  • Materiāls: Tērauda
  • Modeļa Numurs: Ātri Atbrīvot Iesms Daļa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 7.48x0.75x0.75 inch
  • Izmantošana: Kalnu Velosipēdi

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs