1gb Lielu Ietilpību Karikatūra Studentu Portatīvo Caurspīdīga Kancelejas preces Kancelejas preces Maisā Lācis Portatīvo Box Glabāšanas Soma Studentu Pe O1M9

0 Atsauksmes


  • €6.37

  • €11.58

Produkta Apraksts:

1. Produkta nosaukums: Liela jauda, karikatūra studentu portatīvo caurspīdīga kancelejas piederumu soma

2. Produkta izmērs: Viens izmērs, izmēru šo kancelejas piederumu soma ir aptuveni 22.5x9.5x15cm/8.85x3.74x5.91 collas.

3. Produkta stils: kancelejas preces soma

4. Produkta krāsa: dzeltens, zils, rozā

5. Materiāls: PU, PVC

Produkta iespējas:

1. Cute karikatūra dizains: Šī kancelejas preces soma pieņem multfilmu tēlu dizains, ar spilgtas krāsas un gudrs attēlu, piemērots pamatskolas skolēniem izmantot.

2. Liela jauda uzglabāšana: pen soma ir neliela izmēra un saprātīgus iekšējā dizaina, kas var uzņemt dažādas kancelejas preces, piemēram, zīmuļi, pildspalvas, Dzēšgumija, utt.Lielas ietilpības glabāšanas telpu padara to viegli, lai organizētu un uzglabātu kancelejas preces, palīdzot bērniem, saglabāt to galdi kārtīgs.

3. Portatīvie dizains: pen soma pieņem portatīvo stila dizainu, padarot to viegli pārvadāt un izmantot.Bērni var viegli ievietot pildspalvas somas uz savas mugursomas vai veikt tos un izmantot kancelejas jebkurā laikā un jebkurā vietā, kas ir ērts un praktisks.

4. Caurspīdīga materiāla: zīmuli gadījumā ir izgatavota no caurspīdīga materiāla, kas ir ērti bērniem, lai ātri atrastu kancelejas viņiem ir nepieciešams, ietaupot laiku un enerģiju.Caurspīdīgs dizains var arī palīdzēt bērniem attīstīt labas organizēšana un vadība paradumiem.

Uzmanību:

1.Kā mēs visi zinām, dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, un reālās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlā.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt kļūdas par vairākiem centimetriem

Krava ietilpst:

1 gab kancelejas preces maisā, bez piekariņa.

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs