Simulācijas Kaķis Pen Soma Liela Jauda, Rāvējslēdzēju Fāzēm Ķēdes Zēni Meitenes Studentiem Zīmuli Kancelejas Preces Maisiņš Gadījumā Skolas Piederumi

0 Atsauksmes


  • €1.51

  • €2.90

Simulācijas Kaķis Pen Soma Liela Jauda, Rāvējslēdzēju Fāzēm Ķēdes Putekļu necaurlaidīgs Portatīvo Zēni Meitenes Studentiem Zīmuli Kancelejas preces Maisiņš Gadījumā Skolas Piederumi

Burvīgs Kaķis Dizains: imitētu kaķis dizains pievieno pieskārienu cuteness, lai jūsu ikdienas rutīnas, padarot to apburošs papildus, lai jūsu mājās, skolā vai birojā.

Plašs Pen Soma: Mūsu liela jauda, dizains, nodrošina pietiekami daudz vietas visiem jūsu kancelejas preces essentials, padarot to perfektu, lai studentiem, profesionāļiem un mākslinieku vidū.

Gluda & Izturīgs Rāvējslēdzējs: augstas kvalitātes rāvējslēdzējs slīd bez piepūles, ļaujot viegli piekļūt jūsu priekšmetus, vienlaikus nodrošinot saturs joprojām ir droša un aizsargāta.

Augstas Skaidrības Druka: Mūsu pen soma iezīmes reālistisku un aktīvas drukāšanas, kas apvieno glītu cat modelis dzīvē, nodrošinot tā izceļas jebkurā vidē.

Universāls & Praktiski: Šis burvīgs pen soma ir ne tikai piemērots, lai uzglabātu pildspalvas un zīmuļi, bet var arī uzņemt citu mazu priekšmetu, piemēram, dzēšgumijas, asināmie, un lapiņas, padarot to par būtisku organizācijas instrumentu jebkurā darba vieta.

Apraksts:

Ieviešot mūsu glītu un funkcionālu Pen Soma, kas ir paredzēti, ar lielu jaudu, lai uzglabātu visas jūsu svarīgi kancelejas priekšmetus vienā vietā!

Bet to, kas patiesi nosaka mūsu pen soma apart ir tās burvīgs imitētu kaķis modeli.Šo gudrs dizains ir ne tikai pievilcīgu, bet arī lepojas ar augstas izšķirtspējas druka, kas padara to izskatās vairāk reāla.Apburošs cat modelis ir pārliecināti, lai smaidu uz jūsu sejas katru reizi, kad jūs sasniedzat savu mīļāko pildspalvu vai zīmuli.

Mūsu pen soma iezīmes gluda un viegli-to-atveriet rāvējslēdzēju, kas nodrošina ātru piekļuvi jūsu pildspalvas, zīmuļi, dzēšgumijas un citas kancelejas preces.

Izturīgs materiāls, ko izmanto būvniecībā šo pen soma garantē ilgstošu izmantošanu, padarot to perfektu, lai mājās, skolā vai biroja vidē.

Mērīšanas pie ideāla izmēra, mūsu pen soma var viegli ievietot jūsu mugursomā vai galda atvilktnē, neaizņemot pārāk daudz vietas.Tās lielo jaudu dizains nodrošina, ka jūs varat glabāt vairāk kancelejas preču nekā jebkad agrāk, tur viss organizēta un sasniedzams.

Posteņa Nosaukums: Pen Soma

Materiāls: Audums

Iezīmes: Simulācijas Kaķis Forma, Liela Ietilpība, Gluda Rāvējslēdzēju

Izmērs Ziņas:

L: 27cm/10.63", W: 10.52 cm/4.14" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Pen Soma

  • Veids: Zīmuļu Soma
  • Materiāls: Audums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana: Skolas & Biroji
  • Vecums: >3 GADIEM

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs