Ūdensizturīgs Telefonu Gadījumā Skārienjutīgais Zemūdens Gadījumos Sausu Maisu Turētājs Pilnībā Caurspīdīgu Brīvdienas Essentials Pludmales Piederumi

0 Atsauksmes


  • €2.57

  • €4.66

Šī ūdensizturīgs tālrunis soma ir ideāls aksesuārs jūsu āra piedzīvojumiem.Tas ir izgatavots no augstas izšķirtspējas TPU materiāla, kas nodrošina skaidru redzamību un pieskārienu jutība.Pilnībā caurspīdīgs dizains ļauj jums uzņemt satriecošus fotoattēlus un video, ūdenī.Tas var aizsargātu jūsu mobilo telefonu no jebkādu kaitējumu, ko izraisa ūdens, putekļi, smiltis un sniegu.Tas arī iztur kompresijas testu, lai pierādītu savu spēku un kvalitāti.Vai jums ir makšķerēšana, peldēšana, laivu, slēpošana, ūdensizturīga tālrunis soma pasargās jūsu tālruni no mitruma un droša.

Specifikācijas:

Svars: aptuveni 63g

Izmērs: par 22*11*0.1 cm/8.66*4.33*0.04 collas

Materiāls: ABS+PU

Piezīmes:

1. Sakarā ar krāsu temperatūras displejs, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, utt., tur var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem ražojumiem, un krāsa ir atkarīga faktisko produktu!

2. Sakarā ar dažādiem manuālās mērīšanas, lūdzu, ļauj nelielas izmēru atšķirības.

Iepakojuma Saraksts:

1*Ūdensizturīgs Telefonu Gadījumā

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Palikt Savienotas, Zemūdens: Nav jāuztraucas par trūkstošo zvanus, īsziņas vai e-pastus.Uz TPU touch funkcijas darbojas nevainojami jebkurā ūdens vidē.Jo tā augstas izšķirtspējas kvalitāti, jūs varat redzēt un pieskarties ekrānā skaidri.

2.Skatīt Tālruni Skaidri: Ar pilnībā caurspīdīgu konstrukciju, šī ūdensizturīgs telefona kabata ļauj jums redzēt, tālruņa ekrānā no jebkura leņķa.Tam ir 360 grādu augstas izšķirtspējas redzamība netiek traucēta vai aklo plankumu.

3.Bija Četri-Slānis Sablīvēšanās Bloķēšana: ir četru slānis sablīvēšanās atslēga, kas pārtrauc ūdens, putekļu un smilšu iekļūšanu maisiņš.Tas aizsargā jūsu telefonu no bojājumiem un ļauj izmantot to jebkurā āra aktivitātes.

4.Splash pierādījums un Spēcīga: No niršanas, lai smaiļošana, šis tālrunis maisiņš ļauj baudīt ūdens sporta, neuztraucoties par ierīces.Tas ir pagājis, kompresijas pārbaude un var izturēt ūdens spiedienu līdz 30 metri, nesabojājot vai deformēties.

5.Plašu lietojumu: Šis maisiņš ir izgatavots no materiāla, kas nepieļauj ūdens iekļūšanu.Jūs varat izbaudīt dažādas ūdens aktivitātes, piemēram, smaiļošana, peldēšana, makšķerēšana, snorkelēšana vai laivu, nesabojājot jūsu tālruni.Tas arī darbojas arī lietainā laikā, vai pludmalē.

  • Zīmola Nosaukums: liilaimic
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Veids: Mugursoma

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs