SATA Ārējo Cieto Disku Gadījumā Piederumi 5Gbps USB 3.0 Cieto Disku Kamerā ar Zemu Enerģijas Patēriņu 2,5 collu 9.5 mm HDD Box

0 Atsauksmes


  • €3.98

  • €7.97

SATA USB 3.0 Cieto Disku Kastes Plug and Play 5Gbps SSD HDD Cietais Disks, Kaste Piederumi Zemu Enerģijas Patēriņu 2,5 collu 9.5 mm HDD Box

Motīvs:

1. Augstas kvalitātes Materiāls: netoksisks un videi draudzīgu ABS materiāls tiek izmantota, ar labu siltuma izkliedi, laba pretslīdēšanas efektu, virsmas apstrādes produktu režģa struktūra, un tas nav viegli nokrist un izmantot bez traipiem, pirkstu nospiedumus, tā, lai uzturētu to svaigu un tīru virsmu.

2. Datus Var glabāt: Spēcīgs saderība palīdzēs jums saglabāt un skatīt vairāk augstas izšķirtspējas filmas, RAW, augstas izšķirtspējas materiālu, datus, dokumentus, un palīdzēt atgūt svarīgos datus no vecā datora cietajā diskā.

3. Ērti Lietot: USB3.0 ir liela pārraides ātruma, zems enerģijas patēriņš, mazs siltuma, ātrāk lasījumā efektivitāti, un vairāk ērtu lietošanas pieredzi.Vāciņu, demontāža, projektēšana, bez instrumentu uzstādīšana, ērtāk nomainīt cieto disku

4. Plaša Saderība un Spēcīgs Paplašināšana: Atbalsts 2,5 collu SATA sērijas mehānisko cieto disku vai SSD solid state cietais disks ar mobilo cietā diska mazāks par 9,5 mm, un saderīgu Windows sistēmas/par MAC9.1/10.2. un augstāk.

5. Apmierinātība Garantiju: Mēs cenšamies nodrošināt katru klientu ar visaugstāko klientu apkalpošanu, lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.Ja jums ir kādas problēmas, ir jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Produkta interfeiss: USB3.0 Micro B

Produkta materiāls: ABS plastmasa

Pārraides ātrums: USB3.0 5Gbps

Līnijas garums: Sadalīšanu dizains, 50CM

Produkta strāvas padeve: USB interfeisu, strāvas padeve

Atbalsta apjoms: Maksimālais 2TB (biezums-9,5 mm un zemāk)

Uzstādīšanas metode: Tool-free, vāciņu, demontāža,

Saderība: Windows/Mac/Linux multi-platformu operētājsistēmu.

Produkta svars: 40g

Produkta izmērs: Aptuveni 126.5x80x15mm/4.98x3.14x0.59inch

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x Cieto disku lieta

1 x Datu kabelis

  • Veids: Adaptera Kabeli
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: Ārējo Cieto Disku Kamerā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs