Failu Kartes Birste, Tērauda Kartes Failu Brush Cleaner Noņemt Čipu Metāla Daļas Tīrīšanas 8.26 Collu Garums, 4 Gabali

0 Atsauksmes


  • €13.47

  • €26.95

Pietiekami, lai rezerves: jūs saņemsiet 4 failu kartes stiepļu sukas ar garumu 21 cm/ 8.26 collu, lielumam, kas padara to ērtu ikdienas tīrīšana failus un citus instrumentus.

Izturīga un norādīja: šis fails brush cleaner pieņem uzticamu materiālu ar smalkām meistarība, kas piedāvā cietām virsmām, norādīja malām, kas ir izturīgas pret nodilumu un arī zobu bojājumus.

Ergonomisks dizains: rokturis no tērauda šo failu karte ir ergonomiski izstrādāti, ērtu saķeri, saglabājot pūles un gluda, iesniedzot, tiešām laba izvēle ikdienas tīrīšanas līdzeklis.

Uzlabotu darba efektivitāti: šo failu kartes tīrīšanas līdzekļi tiešām var tīrīt adatas un netīrumus no lietas materiāliem bez dulling zobi, labāk, nekā regulāri stiepļu suka, norādīja pietiekami, lai jūsu darba efektivitāti un uzlabot.

Plašas izmantošanas: failu kartes birsti var lietot tīru sarūsējis failus, failus iestrēdzis ar plastmasas, failus ar smalkiem un rupjiem zobiem un tā tālāk, praktiskas un noderīgas ikdienas dzīvē.

krāsa:Random Krāsa

Piezīme: Random krāsa, nepieņemam norādīto krāsu.

Materiāls: Sakausējuma Tērauda

Iepakojuma Saturs:

4 x Failu tīrītājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs