Grāmatzīmes Sievietēm 6PCS Grāmatzīmes Grāmatu Mīļotājiem PU Ādas Rhombus Stūrī Lapas Grāmatzīmi Jēgpilnu Lasījumā Dāvanu Katalogs

0 Atsauksmes


  • €27.96

  • €55.94

Apraksts:

1. Šī grāmatzīme ir izgatavoti no PU ādas.Materiāls no ādas lapas stūrī grāmatzīme ir mīksti un nav ievainots grāmatu.Mape ir ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs, ar roku šūtas, ērti, nav viegli zaudēt, vai valkāt, var aizsargāt stūrī grāmatu, un to var izmantot ilgu laiku.

2. Šie roku darbs grāmatzīmes ir izstrādāta ar vintage ādas stilu, elegants, vintage, un burvīgs izskats, kas var radīt mierīgu un maigu noskaņu, lai jūs varētu izlasīt, un sniegs jums labu lietotāja pieredzi.

3. Pēc iepazīšanās, jums ir tikai nepieciešams, lai āda grāmatzīme kājeni, kas ir ērti, lai jūs, lai atvērtu pēdējo lapu, lai turpinātu lasījums, turklāt to var izmantot ne tikai kā grāmatzīmi, bet arī kā rotājums jūsu mīļākie grāmatas, lai lasīt vairāk jautrības.

4. Mūsu āda sirds formas grāmatzīmes kalpos ilgu laiku, padarot tos ideāli piemērots grāmatu mīļotājiem, skolēniem, lasītāji, skolotāji, biroja darbiniekiem, utt.Tie arī lieliski papildinās klasē atlīdzības.

Specifikācija:

Nosaukums: Stūra Grāmatzīmi

Krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: PU āda

Izmēri: 46*46*1.8 mm/1.81*1.81*0.07 jo

Produktu Saraksts:

Grāmatzīme*6

Piezīmes:

1. Produkta krāsas var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna Iestatījumus.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Ar Retro Dizaina] aicina Izveidot klusi un maigi lasījumā atmosfēru, lai jūs, Grāmatzīmes Bērniem ir izstrādāta ar vintage ādas stils, kas ir elegants, vintage, un burvīgs.

2.【Augstas kvalitātes PU Ādas Materiāls] aicina Izgatavots no stingras izvēles no augstas kvalitātes PU ādas materiāla, Grāmatzīme ir mīksta, ūdensnecaurlaidīga, stiprs un izturīgs, un tas nav viegli, lai sakratītu vai valkāt ar ilgu kalpošanas laiku.

3.【Izsmalcinātu Meistarība] aicina sniegt jums labu lietotāju pieredzi, Stūra Grāmatzīme ir aprīkots ar naudas sodu šūšana ar puses dizains, kas jūtas ērti, lai aizsargātu grāmatu stūrī.

4.【Vienkārši lietojams] aicina Ievietots kājeni, lai turpinātu lasījumā, Ādas Grāmatzīmes, tikai to arī var izmantot kā decoration jūsu mīļākie grāmatas un padarīt lasīt vairāk jautrības ērti lietot.

5.【Jauka Iespēja] aicina Grāmatzīmes Sievietēm var kalpotu jums ilgu laiku, kas ir piemērots grāmatu mīļotājiem, skolēniem, lasītāji, skolotāji, biroja darbiniekiem, un tā tālāk, un var uzskatīt, kā jauku papildinājumu klasē atlīdzības.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: grāmatzīme
  • Dizains: Ģeometriskas
  • Materiāls: Plastmasas, Ādas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs