Vadības Rokturi, Vāks Dzinēja Apturēšanas Uzlīme Apjoms ACRadio Switchs Pogu Decal

0 Atsauksmes


  • €7.43

  • €15.79

Funkcijas:

OOTDTY

Uzlabo interjeru jūsu 2022with šo stilīgi un unikāli Auto Centra Konsole, Gaisa Kondicionētājs, Skaļuma regulēšanas Poga Pogu Apļa Segumu.Ražoti no alumīnija sakausējuma, itadds pieskārienu luxurys pie jūsu transportlīdzekļa.

Īpaši izstrādāts MAVERICK2022, šī poga vāka ir madefrom kvalitātes alumīnija sakausējuma ar anodizedcoating, nodrošinot ilgstošu izturību un noturību pret koroziju.Tās spilgti krāsu un sturdymaterial nodrošina superiortexture.

Šis Auto Centra Konsole, Gaisa Kondicionētājs, Skaļuma regulēšanas Poga Pogu Apļa Segums ir ideāls MAVERICK2022 īpašniekiem, kuri vēlas, lai pievienotu personalizedtouch, lai savu transportlīdzekli.Tas ir piemērots auto entuziastiem, kuri novērtē highend un unikāls piederumi.

Vai jūs braukšanas, vai došanās ceļojumā, šis Auto Centra Konsole, Gaisa Kondicionētājs, Skaļuma regulēšanas Poga Pogu Apļa Segums būs paaugstina interjeru jūsu Maverick2022. Itadds stilīgu un acu nozvejojot, lai jūsu transportlīdzeklis centra konsoli, padarot everyjourney patīkamāku.

Pārsteigums jūsu lovedones ar šo Auto Centra Konsole, Gaisa Kondicionētājs, Skaļuma regulēšanas Poga Pogu Loks Aptver.Tas ne tikai pasargā skaļuma regulēšanas poga, bet alsoadds touch ofelegance to Maverick2022. Tas ir perfectgift auto entuziasti, draugi un ģimenes locekļi, kuri novērtē kvalitāti un stilu.

Specifikācijas:

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Komplektā Ietilpst:

5xControl Pārsegi, Kloķi

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1. līdz 3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena,

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs