7 Collu Telefona Kabata, Jostu Vidukļa Soma Nodiluma izturīgs Viegls Āra Kempings Medību Portatīvo Sporta Mobilais Tālrunis, Soma

0 Atsauksmes


  • €2.52


7 Collu Telefona Kabata, Jostu Vidukļa Soma Portatīvo Monētas Tālrunis Organizators Soma, Neilona Nodiluma izturīgs Āra Kempings Medības

Motīvs:

1. Izturīgs: jostas soma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona, kas ir nodilumizturīga un noturīga.

2. Ērta Sprādzes & Viegls: Muguras jostas sprādžu dizains, viegli valkāt.Vieglo svaru, nav jēgas svars pēc uzskaites, viegli pārvadāt āra.

3. Multi-purpose Soma: Šīs jostas soma ir piemērota darbojas, alpīnisms, pārgājieni, kempings, skriešanas, ceļošana, suņu pastaigas, riteņbraukšana festivāli, izstādes, koncerti un lauksaimnieki tirgos.

4. Jauka Dāvana: Viegls, modes, izturīgs, ērts, mūsu vīri fanny pakas ir lieliska dāvana jūsu ģimenei un draugiem uz dzimšanas dienu, ceļot, Pateicības, Ziemassvētkiem, Jauno Gadu.

5. Apmierinātība Garantiju: Mēs cenšamies nodrošināt katru klientu ar visaugstāko klientu apkalpošanu, lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.Ja jums ir kādas problēmas, ir jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: 7-collu mobilo telefonu maks

Krāsa: melna, haki, zaļi

Materiāls: neilons

Svars: aptuveni 100g

Izmērs: apmēram 180 * 110 * 50mm/7.09 * 4.33 * 1.97 collas

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Vidukļa Fanny Pack

[relateproductdetail/]

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Velo soma
  • Zīmola Nosaukums: APWIKOGER

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs