Auto Mazgāšana Putu Aerosola Pudelē Spiediens Aerosola Pudeli Ar Dozatoru, Lai Auto Mazgāšana Ātri Atbrīvot Automašīnu Tīru Mazgāšanas Līdzekli Auto Putas

0 Atsauksmes


  • €83.01

  • €166.02

Sniega putas vai migla, ko ražo mūsu auto augstspiediena mazgātājs putu lielgabals, kas padara tīrīšanas jūsu auto brīze!Tas ir izgatavots no pārstrādājamiem materiāliem, ir 3 izraisīt uzstādījumus migla, plūsmas, un izslēgt, un ir vienkārši darboties.

Specifikācija:

Nosaukums: Automašīnu Mazgāšanas Putas Jet Pot

Izmērs: aptuveni 33*12.5 CM/13*4.9.

Materiāls: ABS

Krāsa: Melna

Iepakojuma Saraksts:

Auto Mazgāšana Putu Strūklas Pot*1

Dušas galvu*1

Ventilators uzgalis*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Viegli pārvadāt: Ar mūsu Auto Mazgāšanas Putas Jet Pot, jūs varat nomazgāt savu auto ērti bez izmantojot spiediena mazgātāju.Vienkārši push ar savu roku, lai radītu biezu, gooey sniega putas vai migla putas bez dārza šļūteni, padarot to par pārnēsājamo un viegli lietojamas.

2.Lietotājam Draudzīgs: Panākt, tīrs automašīnas apdare ar mūsu Auto Mazgāšana Putu Strūklas Pot.Viegli samaisa ūdeni un mazgāšanas līdzekli pareiza attiecība, lai attīrītu savu auto kārtīgi bez pārliešanu.

3.Nav Viegli Lauzt: Automašīnu Mazgāšanas Putas Jet Pods ir izgatavots no PP materiāla, kas ir vienreizēji, biezas un ļoti izturīgas.Ar divu veidu sprauslas augstas izturības izejas un nav dīvaini smarža, šo pot ir arī termiski izturīgs, nodrošinot jūs ar ilgstošu auto mazgāšana pieredzi.

4.Viegli Modificēt Leņķis: Ar trīs izraisīt uzstādījumus migla, plūsmas, un izslēgta, jūs varat viegli sasniegt dažādus izsmidzināšanas režīmi.Izmantošanai ar augu aerosola pudelītes un citus uzdevumus, jūs varat vienkārši pielāgot sprauslas leņķis, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

5.Plašu Lietojumprogrammu Klāstu: Ar mūsu Auto Mazgāšanas Putas Jet Pot, jūs varat noņemt spītīgs netīrumi un padarīt jūsu auto izskatās pavisam jaunu!Efektīvi noņemt spītīgs netīrumi, netīrumus un no jebkura auto, APVIDUS auto, kravas automašīna, motocikls, vai RV.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs