Ādas Auto Sēdeklis, Remonta Komplekts 7 Krāsas Ādas Scratch Remonts Mēbeļu Remonta Komplekts Āda Nulles Remonta Komplektu Automašīnas Seat Sofa

0 Atsauksmes


  • €54.84

  • €109.68

Apraksts:

Ādas remonta komplektu var izmantot uz mēbelēm, dīvāniem, automašīnu sēdekļiem, dīvāni, jakas, somas, jostas un kurpes.Pēc tīrīšanas putekļu uz ādas virsmas, tas var būt piepildīta vienmērīgi bez apkures.Atjaunot jūsu ādas uz, piemēram-jaunu Izskatu.

Specifikācija:

Nosaukums: Ādas Remonta Komplekts

Materiāls: ielīmējiet

Svars: aptuveni 65g

Iepakojuma Saraksts:

1x Ādas Remonta Komplekts

Lai palīdzētu jums sasniegt labu krāsu papildina un atjaunošanas efektu, lūdzu, uzmanīgi izlasiet šādus punktus, kas ir nepieciešams, lai jāpievērš uzmanība, kad darbojas!

1. Šis produkts ir piemērots tikai gluda āda darbību.

2. Tas prasa zināmu roku-par spēju un krāsu saskaņošanas iespējas.

3. Katrs solis, kas būtu pilnīgi sausa, pirms turpināt ar nākamo soli.

4. Pārliecinieties, lai attīrītu visas ādas, lai nodrošinātu, ka virsma, kas ir bez eļļas traipiem un blāvi spīdums.

5. Ieliektiem daļa ir jālabo un izlīdzinātas.

6. Brūces remonts ielīmējiet ir elastīga, mīksta līmi, kas nepieciešams kaltētu, pirms turpināt ar nākamo soli.Remonts traumas

Ziedi nepieciešami vairāki gaisa sausas pildījumiem.

7. Lūdzu, gaisa sausas un pārbaudīt krāsu, pirms krāsošanas.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Saglabāt Savu Dārgo Mēbeļu] aicina Uz Ādas Remonta Komplekts Mēbeles palīdz novērst skrambas, plaisas, plaisas, apdegums caurumu, vai asaras, lai saglabātu savu dārgo ādas krēslā izskatās kā jauns!

2.【Viegli-to-Izmantot Ādas Remonta Komplekts] aicina Mūsu Ādas Remonts Krēms ir ļoti viegli izmantot, vienkārši tīrīt putekļus no ādas virsmas, piemērot to vienmērīgi, tad, pagaidiet, un jūs esat darīts.

3.【Dažādos Lietošanas Scenārijos] aicina Mūsu Ādas Remonta Komplektu Automašīnas Sēdeklis ir piemērots bojātas ādas, gan dīvāni, krēsli, sēdekļi, jakas, jostas, somas, somas, makus, kurpes, zābaki, laivu sēdekļi, sēdekļu apsilde, RV sēdekļi utt.

4.【7 Izvēli] aicina Mēs esam vispusīgi apsvērt kopējās krāsas ādas mēbeles, un visbeidzot izvēlēti šie septiņi lielākā daļa pārstāvis krāsas rakstīt šajā Ādas izstrādājumu Remonta Komplekts, manuprāt, tie var atbilst lielākā daļa no jūsu vajadzībām.

5.【Neredzams Remonts Krēms] aicina Mūsu Ādas Remonta Komplektu Automašīnas Sēdekli var būt neredzams, remonts, remonta apdegumus, caurumi, un asaras, bez šuves, un var tikt integrēta ar oriģinālo garozā, gandrīz neatšķiras.

  • Postenis Svars: 1.00kg
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs