10-100Kg Regulējams Roktura Strengthener Treneris Apakšdelma Izmantot Gripper Kultūrisms Muskuļu Karpālā Rehabilitācijas Sportisti

0 Atsauksmes


  • €2.85

  • €4.52

10-100KG Pirkstu, Rehabilitāciju, Apmācību Fitnesa Iekārtas ar Counter Fitnesa nodarbība Rokas Gripper R-Formas Pavasara Ciparu Displejs Regulējams Izturību par Muskuļu Ēkas un Traumas Atgūties

Funkcijas:

1. Rokturi Regulējami Pretestības: 10-100kg: Mūsu roktura strengthener funkcijas rokturi regulējami pretestības mehānisms, kas ļauj lietotājiem pielāgot spēku no 10 kg līdz 100kg.Šī elastību, padara to piemērots personām par dažādu sagatavotības līmeni un ļauj visai ģimenei īstenot kopā.

2. Sabiezinātas Augsta Elastība, Atsperes derīguma termiņš: Built ar izturīga un izturīga nerūsējošā tērauda materiāla, mūsu rokas gripper treneris izmanto sabiezējumu augsta elastība, atsperes, kas ir izturīgas pret nodilumu, rūsu, un bojājumus.Šīs atsperes nodrošina ilgu mūžu un drošu pretestību treniņu laikā.

3. Augstas Izšķirtspējas Digitālo Displeju, lai Precīzu Skaitu: Aprīkots ar augstas izšķirtspējas digitālo displeju, mūsu apakšdelma roku treneris sniedz precīzas skaitīšanas atkārtojumu.Tā arī piedāvā vienu pogu reset funkcija, kas ļauj viegli ieskaita skaits pēc katra kopa.Spēja atkārtot skaitās nodrošina precīzu izsekot jūsu progresu ar katru piepūles.

4. Ergonomisks Dizains ar TPR Materiāla Ērts Satvēriens: Mūsu pirkstu massager expander ietver ergonomisku dizainu, izmantojot TPR materiāla, kas nodrošina ērtu rokturi, kas nevar radīt kaitējumu jūsu rokās.Rokturi ir izliekta dizaina lieliski ar katru pirkstu, uzlabojot kontroli un samazinot slodzi ekspluatācijas laikā.

5. Stiprināt Roku un plaukstu Locītavu Spēku, Uzlabo Fizisko sagatavotību: īstenojot ar mūsu fitnesa nodarbība rokas gripper, jūs varat efektīvi stiprināt jūsu rokas un plaukstas muskuļus, uzlabot vispārējo fizisko sagatavotību.Regulāra lietošana veicina kaulu un muskuļu augšanu, bet arī palīdz, lai uzlabotu asinsriti visā organismā.Tas palīdz atpūsties cīpslu un stimulēt meridiānu ceļiem, apgūstot sava ķermeņa iespējas.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Sporta veids: Stiprums Apmācību

Tips: Elektroniskā Balsu Skaitīšanas Gripper

Amats: IEROČU

Modeļa Numurs: Roku Satver

Nodaļas Nosaukums: Unisex

Apmācību Vietas: Rokas,ROKAS

Materiāls: TPR+ABS

Krāsu(pēc izvēles): Sarkana, Pelēka

Iepakojuma Izmērs: 240*120*40mm/9.45*4.72*1.57 jo

Svars: 180g

Taimeris: Ietver pogu šūnu akumulators

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x Roktura Strengthener

  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Apmācību Vietas: IEROČU, Rokas, Kodols
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: R formas Roktura
  • Funkcijas: IEROČU
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs