Lādētājs, Turētājs Alumīnija Sakausējuma Uzlādēšanas Doka Staciju Vairākus Aizsardzības Lādētāju Doks Drošības Amazfit T-Rex Ultra/T-Rex2/GTS3

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Auto Monitori
  • Preces Kods: i62687
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €7.55

  • €12.57

Uzlādēšanas Doka Staciju Ātrās Uzlādes Nomaiņa Lādētāja Stāvēt Alumīnija Sakausējuma USB Uzlādes Kabelis (Dock Stacijas Turētājs Vairākus Aizsardzības Drošības Amazfit T-Rex Ultra/T-Rex2/GTS3

Motīvs:

1. Izejas īsslēguma Aizsardzība - Nodrošina Drošība: Šī galda statīvu lādētājs ir paredzēts ar izejas īsslēguma aizsardzība, nodrošinot pievienoto slāni, drošības ierīces un novērst iespējamo kaitējumu, ko izraisa elektriskās defektiem vai darbības traucējumiem.

2. Pārsprieguma un Pārslodzes Aizsardzību - Aizsargā Ierīces Ar iebūvētu pārsprieguma un pārslodzes aizsardzību, šo lādētāju turētājs aizsargā iekārtas no pārmērīga sprieguma vai strāvas, paplašinot savu darbību un novērst iespējamos bojājumus vai nepareizu darbību.

3. Augsts Drošības līmenis - Uzticams un Izturīgs: Šī uzlādēšanas doka staciju iziet stingru novecošanas testi, lai nodrošinātu to drošumu un izturību.Tas atbilst augstiem drošības standartiem, sniedzot jums mieru, to lietojot ilgstoši.

4. Lielisku Anti-Iejaukšanās Darbības - Stabila Strāvas Padeve: produkts piedāvā lielisku anti-darbības traucējumus, nodrošinot stabilu un tīru enerģiju, lai jūsu ierīcēm.Tas samazina elektrisko troksni un traucējumus, nodrošinot pastāvīgu un drošu enerģijas piegādi.

5. Zemu Pulsāciju un Augsta Efektivitāte, Ātra Uzlāde: Ar zemu pulsāciju un augstu efektivitāti, šai USB uzlādes kabelis (dock stacija turētāju sniedz vienmērīgu un efektīvu uzlādes pieredzi.Tas samazina svārstību izejas spriegumu, kā rezultātā ātrāks uzlādes laiks un optimizēta ierīces veiktspēju.Turklāt, tā darbojas pie zema darba temperatūra, nodrošinot ilgtermiņa lietošanai un izturību.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Tips: Lādētāji

Pieteikumu Vecuma Grupa: Pieaugušie

Valoda: Angļu

Materiāls: ABS+Metāla+PVC

Krāsa: Sudraba/Pelēka

Produkta svars: 114g

Līnijas garums: 150cm

Lādētājs izmērs: 102x91x51mm/4.02x3.58x2.01inch

Piemērojamie modeļi:

par Huami Amazfit T-Rex Ultra

par Huami Amazfit GTR4

par Huami Amazfit GTR4 pro

par Huami Amazfit GTS4

par Huami Amazfit T-Rex 2 (A2169)

par Huami Amazfit GTR3 pro

par Huami Amazfit GTR3

par Huami Amazfit GTS3

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x Dock Lādētājs (Skatīties nav iekļauts)

  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Valodas: Angļu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Lādētāji
  • Zīmola Nosaukums: ALLOYSEED

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs