Izmantot Pretestības Joslas Kāju Spriedzi Stiept Datumi Treniņam Sporta Zālē Datumi Uzvilkt Palīdzību Band Uzvilkt Datumi Izmantot Datumi

0 Atsauksmes


  • €3.59

  • €5.99

Mūsu Fitnesa Pretestības Joslas nav kairina ādu un palīdz uzlabot ķermeņa koordinācija un elastīgumu.Pielāgot garumu un intensitāte spriedzi virvi, atbilstoši jūsu vajadzībām.Ņemt tos jebkurā vietā uzstādot tos uz jūsu sporta somā viegli.

Specifikācijas:

Nosaukums: Gumijas Espanderi

Materiāls: TPE+PP

pull:

Dzeltena [20 mārciņas]

Sarkans [30£]

Zila [40 lbs]

Zaļš [50 lbs]

Melns [60 lbs]

Iepakojuma saraksts:

1 x gumijas espanderi

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Nodiluma izturīgs materiāls: Mūsu pretestības joslas izmantot videi draudzīgas putas un augstas spriedzes elastīgu auklu ar rokturi, kas nebūs kairināt ādu vai ievainots jūsu rokās, nodrošinot discomfortless treniņu pieredzi, kas ir viegli un efektīvi.

2.Uzlabot Fizisko sagatavotību: Nodarbības Datumi piedāvā dažādas pretestības līmeņi tonis un stiprināt dažādas muskuļu grupas, uzlabojas ķermeņa koordinācija un elastību, veselīgu un estētiskās ķermeņa uzbūvei.

3.Neslīdoši pedāļi: Iegūt pilnīgu treniņu, ar šo izturīgs fitnesa joslām.Kas ar sviedru absorbējošu un neslīdoša TPE un PP pedāļi, kopā ar augsta blīvuma sūkli, kas nav pārtraukumu viegli, šīs joslas piedāvājam plašu īsteno pilnu ķermeņa treniņu.

4.Mazs un viegls: Pieredze ērtības ar šo uzdevumu joslas.Viegls, viegli pārvadāt un uzglabāt somā, tās ir ideālas on-the-go treniņiem.Sasniegtu jūsu fitnesa mērķiem jebkurā laikā, jebkurā vietā, netraucējot telpu.

5.Regulējams Apmācība: Izvēlēties grūtības un veids, kādā apmācība, kas ir piemērots jums ar astēm treniņam.Regulējiet garumu, un intensitāti spriedzi virvi, atbilstoši jūsu vajadzībām, vai esat iesācējs vai profesionāls sportists.

  • Modeļa Numurs: stiept datumi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs