Motociklu Pieslēgvietas Vāciņu Aizsargiem Universālo Motociklu Pārslēdzēju Pad Velosipēdu Auduma Pretslīdes Rīku Viegls, Bagāžas Nodalījuma Pārsegs Sifter Sargi

0 Atsauksmes


  • €38.40

  • €76.82

Aizzīmju Punktiem:

1.Ūdensizturīgs Aizsardzība: Izgatavots no niršanas auduma materiāla, šo Motociklu Apavu Aizsargs ir labi veikts un gludu.Tā ir laba ūdensizturīgs efektu, kas var saglabāt jūsu kurpes sausa un tīra lietus vai sniega dienas.

2.Uzlabota Novirzot Veiktspēja: Šis Motocikls Pieslēgvietas Vāciņš aprīkots ar izturīga TPU plāksteris, kas nodrošina labu aizsardzību svaigs mainās, un novērš kaitējumu jūsu kurpes.

3.Pretslīdēšanas Efekts: Šis Motocikls Apavu Aizsargs ir labs pretslīdēšanas efektu, kas novērš kājas slīdēšanu pie pedāļiem.Nodiluma plāksteris ir biezāka un nodilumizturīga, kas pasargās jūsu apavus no nodiluma un bojājumiem.

4.Labs Fiksētā Ietekme: Šis Motocikls Boot Aizsargs ir sprādzes dizainu, kas nevar noslīdēt viegli un uztur jūsu kurpes droša, kamēr izjādes.Tas ir arī viegli sasiet un atsiet kurpes ar tas aizsargs, kas ļauj jums ietaupīt laiku un pūles.

5.Plaši Pieteikumi: Šī Motocikla Pārslēdzēju Vāku var fit visvairāk veidu apaviem, piemēram, sporta kurpes, zābaki, un dzīvoklis kurpes.Tas pasargās jūsu apavus no nolietojuma, ko izraisa pārnesumu pārslēgšanās un bremzēšanas.

Apraksts:

Aizsargāt jūsu apavi, kamēr izjādes ar mūsu Motociklu Apavu Aizsargs.Izgatavoti no augstas kvalitātes niršanas auduma materiāla, tā nodrošina labu aizsardzību ar tā biezāka un nodiluma izturīgu konstrukciju.Sprādzes nodrošina drošu fit un ir ideāli piemērota lietošanai ar plakanu kurpes.Esi drošs un stilīgs par savu motociklu braucieni.

Specifikācijas:

1. Produkta Nosaukums: Motocikls Apavu Aizsargs

2. Materiāls: Neoprēna TPU

3. Svars: aptuveni 43.7 g

4. Izmēri: garums 22.5 cm, platums 12cm, biezums 0,5 cm, jostas garums 33.5 cm

Produktu Saraksts:

1*Motociklu Apavu Aizsargs

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0,5 cm/0.20 kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu, ceru, ka jūs varat saprast.

  • Motociklu Zvejas Rīku Veids: ķivere objektīvs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs