Pilna izmēra Mīkstās Platformas gulta ar Hidraulisko Glabāšanas Sistēmas - Pelēka, 77.9"L X 58.8"W X (44.6 vai 48.6)"H

0 Atsauksmes


  • €3 156.06

  • €4 208.08

Šo skaisto Mīkstās Platformas Gultas funkcijas, mīkstās headboard, kas papildina mūsdienu šiks izskatu, lai jūsu guļamistaba un piepildīts ar biezu putuplastu, lai pievienotu papildu komfortu.Izturīga koka rāmja konstrukcija un koka līstīšu sistēma, lai pievienotu papildu stabilitāti un drošību.Hidraulisko glabāšanas sistēmas zem matrača padara saglabājot jūsu guļamistaba lietas mazākās telpās iespējams, netraucējot izmēru gultas vēlaties.Kas ir vairāk, šis produkts ierodas ar līstīšu komplekts, nepalaidiet garām iespēju ņemt to mājās šodien.

[Papildu krātuves vietu] hidrauliskās glabāšanas sistēmas zem matrača ir ideāls, lai jūs, lai uzglabātu segas, gultas veļa un citas vajadzības.Funkcionālās un estētiskās, tas divstāvu gulta uzlabos jebkurā guļamistabā.

[Elegants Dizains] Mīkstās rūpīgi izvēlētas lina auduma,un ar docorative informāciju, šo platformu gulta ne tikai tērpi jebkuras mājas interjeru, bet ir mūžīgas, jo tās dizains.Mīksta tekstila bedhead rada mājīgumu, savukārt vienotā krāsu dizains rada daudzpusība.

[Cieto un Izturīga] gultas rāmis ir izgatavots no priedes koka un finiera, kas nodrošina blīvu un spēcīgu atbalstu līdz 400lbs.Būvniecības nodrošina gan ekspluatācijas, lietošanas un izturīga gultas rāmis ar galvu, kas uzvarēja ļodzīties.

[Nav Kaste Pavasara nepieciešams] Ar 24 pastiprinātas lameles, matrača (nav iekļauts) tiks atbalstīta un ķermeņa svars ir vienmērīgi sadalīti par lielu miega pieredze.Izbaudiet ērtības un nepārspējamu vieglumu, ka šis pilna izmēra koka platforma, gulta sniedz.Headboard ir iekļauta kā comfy lina auduma atzveltne, kas sniedz jums un jūsu partneris, mājīga sajūta.

[Izmēri] Kopējais Izmērs: 77.9 x 58.8 x (44.6 vai 48.6) collas (L x W x H) Matrača izmērs: 75 x 54inches (L x W).Matracis nav iekļauts.Svara jauda: 400lbs.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar locekli mūsu klientu apkalpošanas komanda, jebkurā laikā.

Svars & Dimensijas

Kopējo Izstrādājuma Izmērs

77.9"L X 58.8 "W X (44.6 vai 48.6)"H

Detalizēti Produktu Dimensija

Lūdzu, skatiet Izmēra attēlu

Skaits Iepakojumā

2

Iepakojuma Izmērs

Lūdzu, skatiet Specifikāciju

Kopējā Produkta Svara

88 LBS

Iepakojuma Svars

Lūdzu, skatiet Specifikāciju

Svars, Tilpums

400LBS

Ieteicams Matrača Biezums

8"

Specifikācijas:

Produkta Tips

Mīkstās Gultas

Izmērs

Pilna

Krāsa

Pelēka

Produkta materiāla

Saplāksnis+Priežu Koka+Veļa

Gultas redeļu materiāls

Saplāksnis

Līmenis Montāža

Daļēja montāža

Kaste Pavasarim Nepieciešamo

Matracis Iekļauts

Paredzamais Laiks, lai savāktu

40 min

Ieteikts Cilvēku Skaits:

2

Papildu Nepieciešamie :

Visi Instrumenti Iekļauti

Izvairīties no elektroinstrumenti

Skaits Ribām

24

Izcelsmes valsts

Ķīna

Piezīmes:

Manuāla mērīšana ir izmantota,var būt dažas pamatotas kļūdas.

Visi attēli tiek uzņemti ar faktisko paraugu, nelieli hromatiskās aberācijas var rasties sakarā ar apgaismes vai displeju.

  • Ar Uzglabāšana: Jā
  • Platums(Matrača Izmērs): 1500mm
  • Izmērs: 77.9"L x58.8"W x (44.6 vai 48.6)"H
  • Materiāls: Koka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs