1 GAB Zīmuļu Gadījumā Jaudu 72 Bedrītes 4-Slāni Zīmuli Gadījumā tīrtoņa Krāsu Laukuma Skice ar Zīmuli Gadījumā, Kancelejas preces, Dāvanu Melns

0 Atsauksmes


  • €10.52

  • €18.14

Izgatavots no Oxford audums, elegants un moderns, viegli tīrāma.Lūdzu, ievērojiet, ka pildspalva nav iekļauta, kas ir ļoti elegants, moderns un viegli aprūpi.

Četru slāņu konstrukcija ar 72 ievietošanas atveres iekšpusē.Tas var būt līdz 72 zīmuļi un ir papildus nodalījums švammes un zīmuļu asināmie.

Katrā aizgaldā ir sava stenda un gumiju stingri nosaka katra zīmuli vai pildspalvu, lai izvairītos no krišanas vai kāpj uz tiem.

Jūs varat arī izmantot zīmuli lodziņā citiem mērķiem.Var izmantot kā lielu zīmuli gadījumā, var izmantot arī kā travel kosmētikas soma.

Labas uzglabāšanas telpu ar rāvējslēdzēju ir lieliska dāvana bērniem, studentiem, mākslas mīļotājiem, krāsu rezervēt cienītāji, mākslinieki, draugiem un ģimeni.

aprakstīt:

Nosaukums: lielas ietilpības zīmuli gadījumā

Tips: zīmulis gadījumā

Specifikācija: 72 caurumi, 4 Slāņi

izmērs: 19.5 x 9 x 12,5 CM

Materiāls: Oxford audums

Krāsa: violeta / melna

Iepakojuma Saturs:

1 x zīmuli gadījumā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs