300/600pcs Metāla Filmas Rezistori Sortimentu 30 Veidu Jaukto Metālu Plēves Pretestību Pack 10R-1M Pretestība 1% 1/4W

0 Atsauksmes


  • €0.72

  • €1.07

300/600pcs Metāla Filmu Rezistors Pack Nažu Komplekts, 30 Veidu Metāla Plēves Pretestību Sortimentu Komplekts 10R-1M Pretestība 1% 1/4W

Motīvs:

1.Precīza un Stabila: Ar pielaidi tikai 1%, mūsu metāla filmu rezistors pack nažu komplekts nodrošina augstu precizitāti un stabilitāti tās veiktspēju.Say goodbye, lai neprecizitātes un neatbilstības.

2.Augsta Precizitāte, Ticamus Rezultātus: Mūsu metāla filmas rezistori sortiments ir veidots, lai nodrošinātu ārkārtīgi precīzu rezultātu, nodrošinot, jūs varat paļauties uz to precīziem mērījumiem vai darbībām, par katru reizi.Ne vairāk minējumus vai tie ir apšaubāmi rezultāti.

3.Zemas Temperatūras Koeficients: zemas temperatūras koeficients mūsu metāla filmu rezistors pakotne nodrošina minimālu efektivitātes atšķirības, pat ar temperatūras izmaiņām.Uzturēšanās pārliecināti precizitāte neatkarīgi no vides apstākļiem.

4.Zems Trokšņu Dizains: Mūsu produkta īpašības, zems trokšņa līmenis, kas ļauj klusu darbību un samazinātu traucējošos jūsu darba vieta.Koncentrējieties uz jūsu uzdevumi bez liekas traucējumi.

5.Automātiska Savietojamība,Visaptverošu Iepakojums: nodrošina vieglu integrāciju, mūsu metāla plēves pretestību sortimentu komplekts piedāvā nevainojamu saderību ar automātisko ievietošanas sistēmu.Ietaupiet laiku un pūles, uzstādīšanas vai montāžas procesu.Mūsu jaukti metāla plēves pretestību pack nāk ar visaptverošu paketi, ieskaitot visus nepieciešamos piederumi vai sastāvdaļas, kas vajadzīgi tūlītējai izmantošanai.Nav nepieciešams veikt papildu pirkumus vai jātērē laiks, meklējot pazudušo.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Tips: Metāla Filmu Rezistors

Stāvoklis: Jauns

Modeļa Numurs: Metāla Filmu Rezistors

Precizitāte: 1%

Funkcijas:

1.1% pielaidi

2. Augsta precizitāte un laba stabilitāte

3. Zemas temperatūras koeficients

4. Zems trokšņa līmenis

5. Automātiskā ievietošana attiecas

Specifikācija:

300PCS:

30 veidu 10 katrā, kopā 300

600PCS:

30 veidu 20 katras, kopā 600

maisos liekami

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X 300pcs (Boxed) 1/4w Metāla Filmu Rezistors

1 X 600pcs (Boxed) 1/4w Metāla Filmu Rezistors

1 X 600pcs (Maisā) 1/4w Metāla Filmu Rezistors

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Precizitāte: 1%
  • Zīmola Nosaukums: ALLOYSEED
  • Veids: Metāla Filmu Rezistors
  • Stāvoklis: Jauns
  • Modeļa Numurs: Metāla Filmu Rezistors

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs