Motociklu Pieslēgvietas Vāciņu Pad Motociklu Pārnesumu Pārslēgšanas Pad Anti-Skid Motociklu Apavu Boot Aizsargs Segtu Lielāko Izmēru Zābaki Un

0 Atsauksmes


  • €3.15

  • €6.29

Apraksts:

Motociklu Pārslēdzēju Spilventiņi ir apavu aizsargs, kas aizsargā kreiso kurpi no skrāpējumiem laikā motociklu mainās.Siksnu var noregulēt atbilstoši vajadzībām.Mīkstas gumijas der snugly vairumā izmēru zābakus un kurpes.

Specifikācija:

Nosaukums: Motocikls Pārnesumu Pārslēgšanas Pad

Materiāls: Gumijas

Izmērs: Par 11.5*8cm/4.52*3.14 gadā

Iepakojuma Saraksts:

1 x Motociklu Pārnesumu Pārslēgšanas Pieslēgvietas Vāciņu

Piezīme:

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Nodiluma izturīgs un Izturīgs] aicina Motociklu Pārnesumu Pārslēgšanas Pad dot jums labu lietotāja pieredzi.Tas ir izgatavots no gumijas materiāla, kas ir nodilumizturīga un nav viegli vecuma, nodrošinot spēcīgu izturību.

2.【Aizsargāt Jūsu Kurpes] aicina Tā ir speciāli izstrādāta, lai aizsargātu jūsu apaviem, kas ir saskrāpēts pārceļot zvejas rīkiem, sasaistot šo uz jūsu pirkstiem.Tas novērš berzes, nesaskrāpē un pīlinga, ja pārslēgšanas rīkiem.

3.【Viegli Cilpu] aicina Motocikla Pārnesumu Pārslēgšanas Pieslēgvietas Vāciņš ir viegli mežģīnes augšu un nostipriniet ar kājām segumu, tāpēc tā nevar noslīdēt.Ekspluatācijas procesā motocikla shift pad ir vienkāršs un ērts.

4.【Mazo un Pārnēsājamo] aicina Motociklu Izjādes Apavu Aizsargs nav aizņem daudz vietas un ir viegli veikt.Tajā pašā laikā efektīvi aizsargātu jūsu zābaki vai kurpes no nolietojuma.

5.【Regulēšana Garums] aicina Motocikla Pieslēgvietas Vāciņu Pad ir izstrādāta ar regulējamām plecu lencēm var regulēt garumu saskaņā ar jūsu vēlmēm vai vajadzības, tas nav justies pārāk vaļīgi vai pārāk cieši, un tas ir ideāls, lai kurpes.

  • Materiāls: Ādas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs