Pārnēsājams Gaisa Attīrītājs Auto Automātiska Rakstāmgalds, Gaisa Attīrītājs Ar Saules Enerģiju Mazu Gaisa Attīrītājs Saules Enerģijas Rakstāmgalds, Gaisa Attīrītājs

0 Atsauksmes


  • €10.13

  • €25.34

Šis auto gaisa attīrītājs iezīmes, auto start/stop ar savu auto, lai jūs nekad nav jāuztraucas par uzlādēšanas.Ar apļveida velo, tas efektīvi likvidē smakas un piedāvā izsmalcinātu virsbūves dizainu, kas izskatās ļoti liels jūsu dzīvojamā istabā pārāk.Say goodbye, lai nepatīkamas smakas un sveiki svaigā gaisā on-the-go!

Specifikācijas:

Nosaukums: Auto Gaisa Attīrītājs

Materiāls: ABS elektronisko komponentu

Piemērojamie modeļi: Visiem modeļiem

Produkta izmērs: (app.) 3.3 * 8.5 * 11.5 cm/1.3 * 3.35 * 4.53 collas

Barošanas Veids-C uzlāde, saules uzlādes

Aktīvā skābekļa saturu: 20mg/h

Negatīvo jonu koncentrācija: 1000000

Ieteicamie lietošana platība: 3 kvadrātmetru

Iepakojuma saraksts:

Saules auto gaisa attīrītājs * 1

Uzlādes kabelis * 1

Vairākas kategorijas uzlīme * 1

Nano uzlīme * 1

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Pieredze Svaigu Gaisu on-the-Go: automātiskā un saprātīga gaisa attīrīšana ar šo auto gaisa attīrītājs.Raksturo ļoti jūtīga vibrācijas sensors, kas nosaka, auto dinamiku reālajā laikā, tā ieslēdzas automātiski, un to izmanto mikroorganismu, vibrācijas sensoriem, lai sniegtu tīrs gaiss.Ar tūlītēju attīrīšanas, šis gaisa attīrītājs nodrošina jums svaigā gaisa tiklīdz ievadāt auto!

2.Papildu Saules-powered Attīrīšanas: Uzlabojiet gaisa kvalitāti un samazināt oglekļa izmešus ar šo augstas veiktspējas auto gaisa attīrītājs.Tas ir aprīkots ar saules paneli, lai pašpietiekama bezvadu uzlāde, padarot to par energoefektīvu un videi draudzīgu.Plus, USB dual uzlādes ports ļauj jauda līdz jūsu ierīcēm, vienlaikus attīrot gaisu, padarot to patiesi multitasker.

3.360 Grādu Gaisa Filtrācijas: Šis auto gaisa attīrītājs ir paredzēts plašu apgabalu attīrīšana ar velosipēdu gaisu caur apaļu filtru, kas novērš dūmu, putekļu.Tās uzlabotas tehnoloģijas izdala deodorizing aģents automātiski deodorization, kamēr stāvvietā.Elpot svaigu gaisu, ar visaptverošu attīrīšanas šo ierīci.

4.Viegls Lietošana: Pieredze problēmu-free darbībai ar mūsu auto gaisa attīrītājs.Vienkārši nospiediet un turiet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu 3 sekundes, lai to ieslēgtu.Īss nospiediet ļauj jums, lai pārslēgtu režīmus bez piepūles.Apvienojot modernu krāsu shēmu un gluds dizains, tā ir lieliska braukšanas palīgu.

5.Universāls Pielietojums: Atpūta sasniedzis ārā ar mūsu auto gaisa attīrītājs ir numura zīme, kas nāk ar ērtu uzlīme ātri sazināties ar citu vadītāju.Tās glow-in-the-tumšs efekts padara to redzamu gan telpās, gan ārā, perfekti atbilst jūsu automobiļa stilā.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Spriegums (V): 12V
  • Veids: Anjonu
  • Funkcijas: Deodorization
  • Zīmola Nosaukums: Younar
  • Modeļa Numurs: auto gaisa attīrītājs
  • Barošanas Avots: USB

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs