Auto DAB Digitālais Radio Kaste Viegli Uzstādīt Auto DAB Digitālais Radio Kaste Viegli Uzstādīt Automašīnas Komplektu Digital Audio Broadcast

0 Atsauksmes


  • €184.25

  • €368.51

Apraksts:

Mūsu lodziņā radio uztvērējs adapteris ir izgatavoti no augstas kvalitātes ABS materiāla, kas ir grūti, izturīgs un uzticams.Izstrādāta ar augstas jutības uztverošo antenu, tas var sniegt stereo un augstas kvalitātes skaņu.

Specifikācija:

Darba temperatūra: -20℃~+70℃

Barošana: 5V USB interfeisu, Tipa-C interfeiss

Frekvenču diapazons: 174-240MHz

Kanālu Atdalīšana: 55dB

Kanāls Starpība: +/-3dB

Ieejas Pretestība-50Ohm

Antenas Ieejas Tips: MCX

USB adaptera strāvas vada garums: 1m

Papildināts antenas kabeļa garums: 3m

Piegādes svars: aptuveni 190g

Iepakojuma Saraksts:

1*DAB kaste

1*1mUSB barošanas kabelis

1*3m antenas kabeli

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet mērījumu novirze no 1-3cm.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Zems Elektroenerģijas Patēriņš: Tāpēc, ka mūsu auto ir DAB+ digitālā radio lodziņā izmanto 5V zema sprieguma barošana, tas ir zems enerģijas patēriņš.Tas ir arī maiga, kompakts un viegli uzstādīt.

2.Cieta un Izturīga: Tāpēc, ka mūsu lodziņā radio uztvērējs adapteris ir izgatavoti no augstas kvalitātes ABS materiāla, tas ir grūti, izturīgs un uzticams.Tas var stabili saņemt DAB&DAB signālus.

3.Stereo skaņa: Sakarā ar dizainu, augstas jutības uztverošo antenu, mūsu automašīnas komplektu digital audio broadcast var sniegt stereo un augstas kvalitātes skaņu.

4.Ar USB Portu-Mūsu automašīnas komplekts digitālā audio apraide ir izstrādāta ar USB portu, tātad tas ir USB uzlādējams.Nav papildus barošanas vads vajadzīgs.Tas ir ļoti ērts jums.

5.Lieliska Kvalitāte un Pakalpojums: Jums nav jāuztraucas par kvalitāti mūsu produktiem, mūsu mērķis ir nodrošināt klientus ar augstas kvalitātes produktiem un lielisku pakalpojumu.

  • Modeļa Nosaukums: Auto DAB+ Digitālā Radio Kaste
  • Postenis Svars: 1.0kg
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Displeja Izmērs: 4"
  • Zīmola Nosaukums: Ai AUTO JAUTRI

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs