Ziemassvētku Ziemeļbriežu Sveķu Skulptūru Sveķu Ziemeļbriežu Statuja Mājas Dekoru Ziemeļbriežu Rotājumi Miniatūra Auto Mājas Biroja Galda

0 Atsauksmes


  • €63.06

  • €126.11

Funkcijas:

1. Laba kolekcija ir cilvēki, kuriem patīk dzīvnieki, bet nav piemērotas, lai pieņemtu dzīvniekiem.Tas ir tik gudrs un gudrs.

2. Saldās dāvanas par savu bērnu izglītību, draugiem, ģimenes locekļiem, mīlētājiem, biznesa partneriem, dzimšanas dienām, un lielākā daļa brīvdienas (Ziemassvētki, Jaunais Gads, Pateicības, Valentīna Dienu un citām jubilejām).

4. Skaistu un unikālu mājas rotājumi, vai oficiālais darbvirsmas rotājumi.Tas dod vairāk, lai jūsu auto vai birojā.

Specifikācija:

Materiāls: Sveķi

Iepakojums: Atsevišķi iepakotas

Pielietojams: auto, biroja piederumi

Izmērs: aptuveni 4.13 collas (aptuveni 10,5 cm) augsta x 3.34 collas (apmēram 8.5 cm) plata

Iepakojuma Saraksts:

1* Cartoon Brieža Statuja

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Gudrs Briežu Izskatu] aicina Šo multfilmu brieža statuja ir reāli informāciju, elegants rada, spilgtas krāsas, un aktīvi rada.To var pievienot mieru un skaistumu apkārtnē.

2.【Augstākās Kvalitātes] aicina Šo sveķu karikatūra briežu statuetes ir izgatavots no augstas kvalitātes sveķu, kas ir drošas, ūdensizturīgas un rūsas izturīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku.

3.【DIY Izmantojiet] aicina Miniatūras karikatūra brieža skulptūra ir piemērots DIY dekoratīvie telpaugi, lai pievienotu jautri, lai jūsu āra dārza, vai DIY apvienot bērnu rotaļlietas bērniem, lai iegremdēt spēlēt.

4.【Plašu Izmanto] aicina Mūsu mazo brieža skulptūra karikatūra ir piemērots auto, dzīvojamā istaba, guļamistaba, vannas istaba, rakstāmgalds, plaukts, TV skapis, skapītis, mantel, biroja galda, utt.

5.【Laba Izvēle] aicina, Ja jūs meklējat perfektu dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvana jūsu ģimenei, bērniem, draugiem vai kolēģiem, mūsu Ziemassvētku ziemeļbriežu sveķu skulptūra ir laba izvēle.

  • Galvenais Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs