6~20 Metrus 2320psi 160bar Augstspiediena Mazgātājs Kanalizācijas Drenāžas Ūdens Tīrīšanas Šļūtene Cauruļu Tīrītājs, par Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7

0 Atsauksmes


  • €17.44

  • €38.76

Tagi: Augstspiediena Mazgātājs Kanalizācijas

Funkcijas:

1. Profesionālās Tīrīšanas: 1/4" x 10 m / 32 ft x 2320 kss kanalizācijas jetting šļūtenes, perfekti strādā ar elektrisko augstspiediena mazgāšanas sadzīves piemērošanu; uzgalis ir izstrādāts, lai būtu pietiekami mazas, lai attīrītu visu šaurās telpās, piemēram, drenāžu un kanalizācijas līnijas.Tas ir viegli slīdēt kanalizācijas līnijas un drenāžas caurules.To piedāvā pat tad, tīrīšanas un viļņi no drupām.

2. Multi-funkcijas: kanalizācijas jet komplekts notīra bloķēšanos bez ķimikālijām.Tas ir ideāli piemērots visu veidu vidēja un augsta spiediena jetting programmas, piemēram, kanalizācijas un drenāžas caurules.

3. Efektīva un noņemamu Kanalizācijas Jet Sprauslas: kanalizācijas jet sprauslas ir 4 jet caurumi - 1 front jet pie 0°, kas notīra aizsērējumu aizsērējusi caurule, 3 aizmugures jets 33° flush no atlūzām atbrīvoti ar priekšējo reaktīvo dzinēju.Elastīga atsperu galvas priekšā uzgali, kas palīdz ar pagrieziena virzienā, un padara kanalizācijas drenāžas tīrīšanas šļūtene, lai viegli pāriet uz elkoņa un stūra jomā kanalizācijas un drenāžas caurules.

4. Izturīgs Kanalizācijas Jetting Šļūtene: Iekšējā caurule izgatavota no termoplastiska poliestera.Sabiezinātas pastiprinājuma slānis 1/4" augstas stiprības poliestera auduma lentu, kas ir ķīmiski saistīti.Vāks slāni uz melna termoplastiska poliuretāna, ka ir eļļa, laika, ozona un nodiluma izturīgs.Pin testu, katra no cemme, lai pārbaudītu pareizu iekšējā cemme.

5. Laba Saderība, Cietā Piederumi un Adapteri: komplekts nāk ar Karcher metāla adapteri (izjaukt), saderīgs ar Karcher K2, K3, K4, K5, K6, K7 elektriskie spiediena mazgātāji (kas Nav piemērots Karcher K1700~K2050 augstspiediena mazgātājs, kas ir cita veida adapteri)

Apraksts:

Kanalizācijas jetter komplekts notīra bloķēšanos bez ķimikālijām.Tas ir ideāli piemērots visu veidu vidēja un augsta spiediena jetting programmas, piemēram, kanalizācijas un drenāžas caurules.

Noņemams kanalizācijas jet sprauslas ar 4 strūklu caurumi un pavasara vadītājs pārliecinieties, efektīvu tīrīšanu, nekad iestrēdzis un viegla apkope.

Specifikācija:

1. Šļūtenes Garums: 6m / 10m / 15m / 20m

2. Šļūtenes I. D. 1/4" (6,0 mm), O. D. 11.0 mm

3. Šļūtenes Savienojums: G1/4" M

4. Kanalizācijas Jet Sprauslas: misiņš, #040, 4 Sprauslas (3 atpakaļ un 1 uz priekšu)

6. Adapteri: Karcher metāla adapteri

7. Darba Spiediens: 160bar / 2320psi

8. Pārraušanas Spiediens: 480bar / 6960psi

9. Maksimālā Temperatūra: 60℃ / 140℉

Šļūtenes Konstrukcija:

Iekšējā Caurule: Termoplastiskais poliesters caurule

Stiprinājums: Viena kārta 1/4" augstas stiprības poliestera auduma lentu, kas ir ķīmiski saistīti

Attiecas uz: Melns termoplastiska poliuretāna, ka ir eļļa, laika, ozona un nodiluma izturīgs

Temperatūras Diapazons: -40°C / +160°F

Kanalizācijas Jet Sprauslas:

1 front jet pie 0°, kas notīra aizsērējumu aizsērējusi caurule

3 aizmugures jets 33° flush no atlūzām atbrīvoti ar priekšējo reaktīvo dzinēju.

Materiāls: izturīgs pret koroziju, misiņa

Savienojuma Ports: 1/4" Sieviešu.Tā ir standarta dizains noņemama kanalizācijas jet sprauslas (nav nenoņemamiem dizaina tāpat kā citi pārdevēja), tāpēc lietotājs var viegli tīrīt un uzturēt tā lieta, ka sprauslas ir bloķēts, gruveši.

Atvere: 4.0

Pavasaris galvā: Tas elastīgu struktūru, kas palīdz ar pagrieziena virzienā, un padara kanalizācijas drenāžas tīrīšanas šļūtene, lai viegli pāriet uz elkoņa un stūra jomā kanalizācijas un drenāžas caurules.

Piemērots: Karcher K1, K2, K3, K4, K5, K6, K7 Spiediena Mazgātājs

  • Korpusa Materiāls: inženierzinātņu plastmasas
  • Ūdens Izsmidzināšanas Veids: Ventilators
  • Ar Ūdens Cauruļvadi: Jā
  • Materiāla Uzgali: Vara
  • Interfeiss Materiāls: Vara
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ūdens Caurules Garums: 16-20m
  • Roktura Veids: Pirkstu Tips
2023-06-25
Klients

postenis, KĀ APRAKSTĪTS

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs