Tālrunis Ķēdes Klipu Anti-Pazaudēts Mobilais Telefons Ķēdes Atpakaļ Klipu Universālā Metāla Crossbody Virves Mobilo Telefonu Ķēdes Piederumus Ar Statīvu

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Auto Monitori
  • Preces Kods: i17505
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €85.01

  • €170.03

Apraksts:

1. Savietojams ar populārākajiem viedtālruņiem.

2. Nenovietojiet ierīci tuvu siltuma avotam.

3. Neglabājiet ierīci mitrā vidē.

4. Jo Ķēdes, skavas Tālruņa galvanizācijas slāņa, tas nav ieteicams likt to kopā ar cieto objektu (piemēram, taustiņi) maisā, lai novērstu Ķēdes Klipu par Tālruni no slīpēšanas.

Īpašības:

Krāsa: Sudraba

Izmērs: 82.3 mm x 25.6 mm×20mm/3.24*1*0.79 jo

Darbības joma: Piemērojamas, Visu Marku un Modeļu Mobilajiem Telefoniem

Materiāls: Sakausējuma

Svars: 65g

Sarakstā:

1 * Ķēdes Klips, Telefona

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Augstas Kvalitātes Materiāls] aicina Izgatavoti no augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, Metāla Tālrunis Ķēdes Crossbody Ķēdes Klips ir stabila un stingra, jo tas ir labs partneris, lai iet.

2.【Vienkārši Atvienojiet] aicina Tālrunis Crossbody Ķēdes Atpakaļ Klips ir vienkārši atvienot, jo jums tikai nepieciešams, lai pull Tālruņa Crossbody Ķēdes Atpakaļ Klipu, kas būs viegli instalēt un atinstalēt.

3.【Diagonālās Siksnas Dizaina] aicina regulējama Ķēdes Klipu par Tālruni, varat sniegt jums sajūtu, atbrīvojot jūsu rokās.Kopš Ķēdes Klipu pieņem diagonālās siksnas dizainu.

4.【Elegants Stils] aicina Tālrunis Ķēdes Klipu, kas speciāli paredzēti telefoniem, ir elegants stils.Tālrunis Ķēdes Klips ir ne tikai elegants izskats, bet arī viegli, lai atbilstu.

5.【Plaši Pieteikumus] aicina Crossbody Ķēdes Klipu, lai Tālrunis tiek plaši izmantoti, kas var plaši saderīga ar lielāko daļu tālruņiem ar vai bez lieta, tālrunis crossbody ķēdes klipu der plašu viedtālruņu.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Ekrāns
  • Zīmola Nosaukums: viugreum

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs