67 Atslēgas Vadu Tastatūru RGB Apgaismojums Mehāniskā Tastatūra Datoru Piederumi USB Vadu Spēļu Tastatūra uz galda Portatīvo DATORU

0 Atsauksmes


  • €33.58

  • €67.16

67 Atslēgas Vadu Tastatūru DIY ar Rokturi, Mehāniskā Tastatūra RGB Apgaismojums Datorspēļu Tastatūra Datoru Piederumi Rakstāmgalda Portatīvo DATORU

Motīvs:

1. RGB Backlit: GM068 ir standarta 67 atslēgu, mehānisko ass vadu plus Bluetooth plus 2.4 G trešo izspēles pārbaudes spēli apgaismojums RGB tastatūru.Atbalsta firmware USB online update, atbalsta FN taustiņu kombināciju, lai saprastu, aparatūras funkciju pārslēgšana, atbalsta full taustiņu, bez konflikta, atbalsta vairākas aizmugurgaismojuma režīmu regulēšana, logu atbalsta funkciju taustiņu aizsargs un attīstību.

2. Komforts Puses Barības: Šo tastatūru pieņem ergonomisks slīpuma konstrukcijas un kāpņu atslēga vāciņu, lai samazinātu nogurumu un izmanto eļļas aerosols galvenie klp saprast veidošanos rakstzīmju taustiņus.

3. Lietošanas joma: Šis produkts ir savietojams ar win XP, win7, win8, win10, Linux, MAC OS un citi datoru operētājsistēmām.Ja jūs ieslēgt datoru un izmantot tastatūru, kas pirmo reizi, jums ir nepieciešams, pagaidiet, lai datoru, lai automātiski instalētu draiveri, pirms jūs varat izmantot to normāli.

4. Slēdzis Slēdža Funkcija: Pielāgot skaļumu.Pagrieziet pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai samazinātu skaļumu, pagrieziet pulksteņrādītāju kustības virzienā, lai palielinātu skaļumu, un nospiediet taustiņu nospiestu pogu, lai izslēgtu skaņu.

5. Apmierinātība Garantiju: Mēs cenšamies nodrošināt katru klientu ar visaugstāko klientu apkalpošanu, lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.Ja jums ir kādas problēmas, ir jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši.

Specifikācija:

Sertifikācija: CE

Izcelsmes Valsts: Ķīna

IC mikroshēmā: HFD801KJC LQFP48+HFD550HSFS QFN32

Kabelis: USBA+TIPA C nodaļas vadītājs+melns ārējā pinumu, gold-plated USB galvu, uzlīmes,

Iedarbojas, garums 1800mm.

Galvenie Darbības Vārpstas Maiņa:

Darba spiediens: 50 ± 15gf

Sprūda biezums: 1,5 mm

Kopējais biezums: 2.5 ± 0,5 mm

Reakcijas laiks: ≤ 5msec

Pakalpojumu dzīve: ≥ 50 miljonus reižu

Raksturojums par Galvenajiem Klp:

ABS) low key (klp, aerosola rādija rakstzīmes

Darbības spriegums: sprieguma izmaiņām tastatūra: 5 ± 0.25 V

Strāvas patēriņš: 220mA ± 10% MAX normālos 5V strāvas piegāde

Jauda: normālos darbības, kopējā jauda ir mazāka par 1.2 W

Galvenās funkcijas: kompaktie 67-taustiņu tastatūras funkcija, kas atbalsta pilnu taustiņus, bez konflikta.

Produkta svars: 450g

Iepakojuma svars: 720g

Produkta izmērs: Aptuveni 325x120x30mm/12.79x4.72x1.18inch

Iepakojuma lielums: Par 365x160x50mm/14.37x6.29x1.96inch

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x Klaviatūra komplekts

1 x USB kabelis

1 x Instrukcija

1. Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms sūtīšanas.Priekšmeti

tiks nosūtīts robežās 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad klienti maksā to secībā.Jo mums ir tūkstošiem pasūtījumu everydays.Mums ir nepieciešams organizēt sūtījumu vienu pasūtījumu ar vienu pasūtījumu.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus ASAP.

2. Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Tas parasti aizņem aptuveni 20-60 darba dienas piegādā sūtījumu uz galamērķi(par attālos apgabalos,tas var aizņemt nedaudz garš).Tajā pašā laikā,jūs varat izvēlēties, DHL Express saīsināt kuģošanas laikā, ja jums ir nepieciešams, lai steidzami.

4. Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, kad jūs to saņem,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, tas 10 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu naudu,upone saņemšanas postenis tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un palīgierīcēm pieder.

4. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!

- Ā, jūs saņemat kārtībā, un ir labā stāvoklī,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu atstāt 5-Zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Citādi,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums pirms došanās 1-Zvaigžņu un 3-Zvaigžņu Atsauksmes,mums būs prieks, lai nodrošinātu apmierinošu risinājumu.

  • Modeļa Numurs: Mehāniskā Tastatūra
  • Piederumu Tips: Kontrolieri Tastatūras
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Zīmola Nosaukums: APWIKOGER

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs