2X Fitnesa Iekārtas Dip Jostu Svara Celšanas Sporta Ķermeņa Vidukļa Stiprums Apmācību Enerģijas Ēka ar Alvu Ķēdes uzvilkt

0 Atsauksmes


  • €21.23

  • €35.98

SUPER IZTURĪGS - Mēs konstrukcijas spēcīgs produktiem, lai saglabātu jums ir spēcīga.Dip josta ir veidota ar ļoti izturīgu un elastīgu materiālu, lai izturētu pukstēšana sporta zālē.Jūs ievērosiet, kvalitāti, izšūšanas un izturības tērauda ķēdes un izturīga karabīne.

FUNKCIJA - Pievienot svaru, lai stiprinātu savu pull ups un dips, lai apmācītu progresēšanu, lai netraucētu muskuļu ups.Palīdzēt jums paplašināt jūsu abs un muguras muskuļus droši.Sniedz atpakaļ un augšējās ķermeņa atbalstu perfekti.

ĒRTS UN REGULĒJAMS konturētā dizains šī drošības josta ir noteikts atpakaļ un augšējās ķermeņa atbalstu, montāžas ērti laikā nopietnas apmācības.ar 150kg svara ierobežojumu.Ķēdes piešķir ērti pār jostu, lai izvairītos no saspiešanās.

DROŠI UZLABOT SAVU KRITUMA un PULL UPS - Ar pull-ups jostu, jūs varat veidot spēku vienmērīgi un optimālu muskuļu izskatu.Mūsu svaru celšanas dip josta ir viegli lietot vai noņemt slodzes laikā, profilētā celtniecības galvenais, fit un komfortu laikā nopietnas apmācības.Labākais krituma un uzvilkt jostu jūs izmantot risinājumu.

LABĀKAIS DIPS un uzvilkt JOSTU Ieteicams visiem sportistiem, kas Īpaši paredzēts tiem saskarē ar sportu.Labākais zoda-ups jostas Vīriešiem un Sievietēm, PAUERLIFTINGS, XFIT, WOD un KULTŪRISMS, MMA.

Mūsu metāla Ķēde ir pietiekami ilgi, lai noturētu lielāks plāksnes un joprojām būt no tā.Metāla ķēdes un drošības klips āķis piedāvā maksimālu drošību, kad svari ir piekrauts, un nebūs snap vai salauzt.

Tas ir ļoti Ērti valkāt, Spēcīgs un Liels, izturīgs jostas, lai jūsu svērtā dips, chinups, pullups,utt.

Tās pieglaust dizains palīdz dip jostas kontūru, lai jūsu ķermeņa, kamēr paplašināšana atpakaļ piedāvāt muguras atbalstu.Dip josta ir paredzēta, piemēram, tas, lai pārliecinātos, ka jums ir pilnīga kontrole par svaru, novēršot jebkuru iespēju, diskomfortu vai šūpošanos svara lietojot.

krāsa:melna

Materiāls:Poliesters

izmērs:Garums: 15cm

Iepakojuma Saturs:

2 x Svarcelšana linga

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Apmācību Vietas: Rokas
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs