256ml Automobiļu Protectant Spēcīgs Hidrofobās Spēkā No Mūsu Auto Restaurācija Spray Darvas Lietus Zīmes Ārpuse Aprūpes Košļājamā Gumija

0 Atsauksmes


  • €9.26

  • €18.53

Aizzīmju Punktiem:

1. Atjaunot Jūsu Auto Mirdzumu: Mūsu auto restaurācija spray ir inovatīvu black tehnoloģija ātri atjauno spīdumu uz jūsu veco auto, radot noturīgu pārklājumu, kas izturīgs pret skrāpējumiem un traipiem, pārveidojot savu braukt uz showstopper.

2. Efektīva Aizsardzība: Pieredze spēcīgs hidrofobās spēkā no mūsu auto restaurācija, strūkla.Formulēts ar mazo molekulu, tā nodrošina mitrs spīdums un novērš skābes lietus no grauj jūsu automašīnas krāsu.Plus, tās lotus leaf-atvairot ūdens iedarbību nodrošina ātru un viegli kopšanā.

3. Revolucionāru Risinājumu: Mūsu Auto Restaurācija Aerosols ir viss, kas jums ir nepieciešams, lai atjaunotu krāsu jūsu auto.Atjaunot jūsu izbalējis un krekinga krāsas, ko izraisa saules iedarbības, lietus, sniega, gvano, sveķi, šellaka, un oksidācijas.Iegūtu, ka spīd atpakaļ ar vieglumu.

4. Sakārtota Spīdēt: Mūsu auto restaurācija aerosols nodrošina spogulis-piemēram, shine, palielinot glossiness no krāsas virsmas, pēc tam, kad pārklājumu.Get high-end izskatās ar kristāldzidru pārdomas par savu apkārtni, kas izstaro skaidri redzams temperaments.

5. Izmaksas Ietaupījums Risinājums: Ar pārklājumu jūsu automašīnu ar mūsu Auto Restaurācija Spray, jūs varat samazināt uzturēšanas izmaksas, lai gados.Tās nano-mēroga pārklājumu un spēcīgs polimēru molekulas nodrošina ilgstošu aizsardzību, saglabājot jūsu transportlīdzekļa krasošana meklē tīrs un jauns.

Apraksts:

Atjaunot jūsu auto mirdzumu ar mūsu Auto Apdares Atjaunotājs!Ar ātras, black tehnoloģija, novērstu skābes lietus no grauj jūsu automašīnas krāsu un oksidācijas no krāsas virsmas.Mūsu nano-mēroga pārklājumu, atstāj savu auto, meklē spilgti, kā spogulis!

Specifikācija:

1. Produkta Nosaukums: Auto Apvalka

2. Valsts: šķidrums

3. Neto saturs: 256ml

4. Darbības joma: visas automašīnas

6. Piemērojamie modeļi: vispārējā transportlīdzekļiem

Iepakojuma saraksts:

1 x Auto Restaurācija Spray

  • Vienuma Tips: Ādas & Apdare Tīrītājs
  • Īpašas Pazīmes: Nano Keramikas Pārklājumu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Postenis Svars: 400g
  • Postenis Apjoms: 256ML
  • Materiāla Tips: šķidrums

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs