Skolas Somas Pusaugu Meitenes Schoolbag Kawaii Mugursoma Students, Liela Apjoma Mugursoma Sieviešu Ceļojumu Mugursomu Mochila

0 Atsauksmes


  • €11.88

  • €33.96

Skolas Somas Pusaugu Meitenes Schoolbag Kawaii Mugursoma Students, Liela Apjoma Mugursoma Sieviešu Ceļojumu Mugursomu Mochila

Meklē kawaii mugursoma, kas var fit jūsu planšetdatoru un vairāk?Šī izturīga mugursoma ir ideāls modes collocation un Ziemassvētku dāvanas.Tas nāk ar 1 liela mugursoma un gudrs dizains.

Specifikācija:

Nosaukums: Kawaii Mugursoma Kopa

Materiāls: neilons + PVC

Pleca soma izmērs: aptuveni 43*31*14cm/16.93*12.2*5.51 jo

Svars: aptuveni 760g

Iepakojuma saraksts:

1 x liela plecu soma.

1 liela plecu soma.

1 aukliņu soma.

1 mini pleca soma.

1 Pildspalvu Kabata

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

1.Daudz Vietas: Jūs varat saglabāt savu planšetdatoru, grāmatas, seifs un citas essentials, jo kawaii mugursoma kopa ir liels galvenais nodalījums.Tas arī ir sānu kabatas, kur jūs varat glabāt savu atslēgas, mobilo telefonu un citas preces.Mugursoma pasākumi 430 x 310 x 140 mm, piemērots ikdienas vajadzībām.

2.Stilīgs un Uzticams : Šī kawaii mugursoma, kas tiek izgatavoti no Neilona+PVC materiāla, kas ir viegls un izturīgs, novēršot ūdens un valkā.Tas ir arī viegli tīrīt un uzturēt, saglabāt savu izskatu un kvalitāti.Jūs varat novērtēt savu eleganci un drošumu jebkurā gadījumā.

3.Universāls un Gudrs 5 gab. Komplekts: Jūs saņemsiet 1 liela mugursoma,1 liela plecu soma, 1 aukliņu soma, 1 mini pleca soma, 1 zīmuļu gadījumā šajā kawaii mugursoma kopa.Šie maisi ir ideāli, lai uzglabātu jūsu essentials un piederumi stilā.Tie ir liels, lai uz skolu, darbu vai ceļot un pievienot šarmu uz jūsu tērpiem.

4.Plašs Pielietojums: Ar dubultā plecu siksna dizains, tas kawaii mugursoma, kas tiek piemērots dažādiem gadījumiem.Vai tu iesi uz randiņu, īsu braucienu, jogas sesiju, vai iepirkšanās jautrība, jūs varat veikt jūsu essentials stilā.Mugursoma arī atbilst arī ar dažādiem tērpiem, padarot jums izskatīties gudrs un stilīgs.

5.Izsmalcinātu Dāvanas: Šī kawaii mugursoma ir lieliska dāvana dzimšanas dienām, Ziemassvētkiem un skolas dienas.Laba izvēle vidusskolā un koledžu studentiem.

  • Modeļa Numurs: kawaii mugursoma kopa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs